torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Pizzeria Best: Iskender

Lutakko Kebab

Pizzeria Best on Jyväskylän Lutakossa Schaumanin puistotiellä sijaitseva pizzeria. Se on valittu pari kertaa Citylehden järjestämässä kilpailussa Jyväskylän parhaaksi pizzeriaksi. Ravintola sijaitsee kauniissa vanhassa tiilitalossa lähellä ammattikorkeakoulua. Ravintola on melko pieni mutta täytetty liian täyteen liian pienillä pöydillä. Mikäli paikassa on enemmän asiakkaita, niin paikka on varmaan ahdas. Olin kuitenkin paikan ainoa ruokailija, joten tilaa riitti. Sisustus melko perustasoa. Otin ruuakseni Iskenderin, joka maksoi minulle veden ja salaatin kanssa 6.5 e.

Salaattivalikoima oli heikko (kaali, suolakurkku ja jalopeno). Jalopenot olivat hyviä. Ruoka tuotiin pöytään hyvin nopeasti. Annos oli normaalikokoinen. Jogurtti oli aseteltu hivenen rumasti annoksen päälle ja se oli rakenteeltaan löysää. Tomaattikastike oli yksi Jyväskylän parhaista. Siinä oli miellyttävästi potkua ja sen rakenne oli hyvä. Liha maistui paremmalta kuin yleensä.

Paremmalla salaattipöydällä ja varsin pienillä annoksen parannuksilla Pizzeria Bestin Iskender sijoittuisi kaupungin parhaiden joukkoon.Ravintolatyyppi: Ravintola/Nouto
Viihtyisyys: 68/100
Hinta: 77/100

Ruoka, ulkonäkö: 70/100
Ruoka, maku: 77/100
Kokonaispisteet: 77/100
Osoite: Schaumanin puistotie 10, Lutakko
Linkki: http://www.pizzeriabest.fi/

2 kommenttia:

  1. Ei ole jalopeenoja mitä tuolla tarjolla. Jalopeenot on *paljon* tulisempia.

    VastaaPoista
  2. joo siinä on typo, ei ne ollut jalapenoja :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)