torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Jyväskylän Kebab&Pizzeria: Iskender


Jyväskylän Kauppakadun helmi pizzerioiden joukossa on  Jyväskylän Kebab&Pizzeria. Tällä kertaa otin annoksekseni Iskenderin, jota monet pitävät parhaana Jyväskylässä. Kuuden euron hintaan sai ruuan, salaatin ja juomaksi veden ja kahvin.


Salaattipöytä oli tällä kertaa (joulukuu 2010) vähän vajaa koska porkkanaraaste puuttui. Salaattipöytä voisi olla muutenkin laajempi ja vaihtelevampi valikoimaltaan. Kaalisalaatti on kohtuullisen hyvää ja jalopenot maistuivat ja näyttivät hyvälle.


Ruokatarjoilu oli nopeaa, kuten tässä paikassa yleensä ja Iskendereilla melkein aina. Leipapalat olivat hyviä mutta olisivat voineet olla hivenen paahteisempia. Kebabliha tyydytti kebablihan himon ja oli normaalin hyvää. Jogurtti tarjoiltiin pienestä kupista. Joskus se on tarjoiltu sipulin sisällä kauniiksi leikattuna. Sipulia olisinkin ruokaan kaivannutkin, vaikka sitä ei siihen yleensä laiteta. Herkuksi ruuan tekee joko tomaattikastike tai taco-majoneesikastike, jota monet kehuvat. Omasta mielestäni tämän paikan tomaattikastike on parasta mitä olen saanut Jyväskylässä. Se on riittävän paksua, sakeaa ja mausteista. Olen monessa Jyväskylän paikassa syönyt Iskenderia mutta tämä on tällä hetkellä suosikkini.

Pöydässä ei ollut hammastikkuja ja vessassa ei ollut käsipyyhkeitä. Yleensä nämäkin asiat ovat kunnossa.

Ravintolatyyppi: ravintola

Viihtyisyys: 74/100
Hinta: 84/100

Ruoka, ulkonäkö: 76/100
Ruoka, maku: 76/100
Kokonaispisteet: 78/100

Osoite: Kauppadun yläpää, Mariaa vastapäätä
Linkkihttps://www.facebook.com/groups/135637689805861/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)