torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Pizzeria Arkadia: Romeo

Romeo-pizza


Jyväskylän Palokan keskustassa ja sen paikallisessa liikekeskuksessa sijaitsee Pizzeria Arkadia. Paikka on toisille vähän syrjässä mutta toisaalta Palokassa on paljon asukkaita. Se on kuitenkin vierailemisen arvoinen myös meille muille silloin kun ajomatka sinnepäin suuntautuu. Ravintolan kotisivut ovat keskimääräistä pizzapaikkaa paremmat. Ruokalista on tavanomaista kunnianhimoisempi ja sisältää monia mielenkiintoisia vähän tavanomaisesta poikkeavia vaihtoehtoja. Paikka pieni ja siisteydeltään tämänlaisten paikkojen keskitasoa. Kalustus oli vähän kalsea mutta tavanomainen tasoltaan. Paikan sisäikkunat olisi voinut tummentaa, koska ne avautuivat suoraan liikekeskuksen pääovelle. Liikekeskuksen normaali metakka ja älämölö kuuluivat paikan sisälle selkeästi. Ravintolalla on myös pizzapassi.


Otin annoksekseni Romeon, joka on tulinen rakastaja pizzapuolellakin. Se sisältää kinkkua, salamirouhetta, jauhelihaa ja aurajuustoa. Makuyhdistelmä oli miellyttävä. Lounasaikaan hinta oli 6.5 sisältäen salaatin ja limsan (0.3). Pizza oli noin normikokoinen mutta ehkä pohjaltaan vähän tavanomaista vahvempi. Täytteitä oli riittävästi ja ne olivat maukkaita. Olisin terästänyt makua ehkä coctailkurkuilla, mutta neljä täytettä tämän hintaluokan pizzassa on jo enemmän kuin normaalisti. Pizzasta jäi kuitenkin 420 grammaa yli maittavaksi iltapalaksi.


Salaattipöytä oli melko vaatimaton mutta keräkaalisalaatti, jalapenot ja suolakurkut sopivat annokseen hyvin. Jalapenot olivat laadultaan hyviä. Salaattikastikkeita oli varsin vähän tarjolla mutta niitä en kaivannut.


Ravintolatyyppi: Ravintola
Viihtyisyys: 63/100
Hinta: 80/100

Ruoka, ulkonäkö: 75/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 75/100
Osoite: Koivutie 2, 40270 Palokka
Linkki: http://www.pizzeriaarkadia.fi/


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)