keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Jäätelö: Solero: Berry Berry

Soleron marjainen sorbettijäätelötikku

Soleron Berry Berry tuote oli hautautunut Prisman irtojäätelöiden joukossa melko vähäiseen lokerikkoon. Raikas marjainen pakkaus, joka väritykseltään taitaa kuitenkin vedota enemmän naiskuluttajiin herätti kuitenkin huomioni. Pakkaus marjaisen vaaleanpunainen. Runsaat marjakuvat koristavat houkuttelevan näköistä jäätetelötikkua. Houkuttelevimpana lienee kuitenkin 99 kcal ravintoarvotieto.


Pakkauksen avattua paljastuu herkullisen marjaisen sorbettisen pinnan peittämä jäätelötikku. Sorbetti raikkaan marjainen. Jäätelöosuus maistuu hyvin kevyeltä ja etäisesti mansikkaiselta. On hyvin lähellä, että tämä olisikin enemmän mehujäätuote kuin jäätelötuote. Tuotetiedoissakin on selkeästi ilmaistu että jäätelö on tehty mansikkamehujäätelöstä. Osa Solero-tuoteperheen tuotteista on luokiteltu mehujäiksi. Tuotteessa ei keinotekoisia värejä tai makuja.

Berry Berry tarjoaa mukavan kevyen vaihtoehdon välillä hyvinkin rasvapitoisiin jäätelötuotteisiin. Mikäli tuoteperheen jäsen Exotic sattuu vastaan testaan senkin.


Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 4
Maku: 4
Hinta: 3
Yhteensä: 3


Sisällys/tuote
Energia Kcal 99
Hiilihydraatti 20 g
Sokeri 17 g
Rasva 1 g
Paino: 75 g
Valmistaja: Unilever
Hinta 0,99 e 

Ostopaikka: Prisma Jyväskylä
Linkki:
http://www.loveicecream.com/fi_fi/products/solero/solero/6/default.aspx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)