tiistai 28. kesäkuuta 2011

Ruislandia: 100% Ruislastu

Ruislandian ruislastu

Ruislandian tuotteiden kuvaus on saanut minulta jo pari varsin myönteistä blogausta. Hyvin kilpailluilla leipämarkkinoilla yritys on löytänyt oman vahvuutensa ja markkinarakonsa ja tekee hyviä tuotteita tätä tietoa hyödyntäen. Tällä kertaa testattavaksi pääsi 100% Ruislastu.


Paketti hyvin samantyyppinen kuin aiemmin arvioidussa ruisnapissa. Pakkaus kauniisti kuvioitu ja ruskea, muovinen ikkuna paljastaa herkullisen kuivatun leivän. Tuoksu melko kevyt ja kuiva. Palat kuin pienenpienestä limpusta leikattuja, hyvin ohuiksi kuivatettuja. Niiden ulkonäkö kerrassaan mainio. Tuote hyvin kuiva, maultaan selkeästi kevyempi kuin aiemmin testatut tuotteet. Suolaa on enemmän, joka myös maistuu hivenen liikaa. Jälkimaku hivenen antavampi mutta ei mitenkään erinomainen. Maku ei parane keittolisukkeena.

Tuote on varsin hinnakas ja ei mielestäni niin hyvä kuin aiemmin arvioidut Ruislandian muut tuotteet. Sellaisenaan hivenen mauton. Palan muoto estää melko hyvin levitteiden/päällysteiden käyttämisen. Joku voisi tykätä näistä ehkä dipattuna mutta itse en sentyyppistä ruokaa suosi. On kuitenkin erinomaista että paikallinen Citymarket on ottanut näin monta yrityksen tuotteista valikoimaansa.Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 4
Maku: 3
Hinta: 2
Yhteensä: 3

Sisällys/100g:
Energia 247 kcal
100 % ruisjauho ja rouhe
Himalajan kristallisuola 2.2 %
Kuitu ? %
200 g
Ostopaikka: Jyväskylä, Citymarket, Keljo
Hinta: 2.99 e
Linkki:
http://lukanlusikassa.blogspot.com/2011/04/ruislandia-rapeat-ruisnapit.html
http://www.ruislandia.eu/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)