perjantai 3. kesäkuuta 2011

Vitasia: Thai noodles: Green Curry

Vitasian nuudelit vihreä curry

Lidl Vitasia Thai, Thai Noodles Green Curry on osa kauppaketjun ajoittain toistuvia sesonkituotekampanjoita. 3/4 tulisuusasteikolla paketissa kuvattu tuote herätti kiinnostukseni. Paketti itsessään mukava, itämaalaistyyppinen kaunis laatikko. Lidlin tapaan runsaasti erikielisiä tuotetietoja sisältävä purkki ei sisällä ravintoarvotietoja. Ne olisivat olleetkin kiinnostavia, sillä valmistusaineissa on mainittu muun muassa kookosmaito ja palmuöljy. Tiedot saavat olettamaan että tuote ei ole mikään kevytversio.

Sisällä on kaksi pussia, toisessa nuudelit ja toisessa kastike. Ruoka valmistetaan lämmittämällä sitä pari minuuttia mikrossa. Valmis ruoka tuoksuu etäisesti kiinnostavalta, mutta ruskeahkon kastikkeen ja vaaleiden paksujen noodelien kokonaisuus ei ole suuri silmänilo. Nuudelien maku paksu ja runsas. Kastike pettymys, chilisyys ei vastaa kannessa luvattua. Kastike on vähäisen chilinen ja ei muutenkaan erikoisen maukas. Ruuasta jää pitkähkö jälkimaku ja täysinäinen tunne vatsaan.

Ruoka on syötävissä mutta verrattuna Lidlin moniin muihin pikaruokavaihtoehtoihin tämä ei ole halpa eikä maistu kovinkaan hyvältä.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 3
Maku: 2
Hinta: 2
Yhteensä: 2

Sisällys:
Noodeli 61%
Kastike 39 %
Paino 330 g
Suola: 1.2 %
Valmistusmaa: Thaimaa
Hinta 1.99 e
Ostopaikka; Lidl, Keljo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)