maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lidl: Kania: Tulinen Ajvar

Lidlin mausteet

Lidlin kausittaisesti saatavilla oleva Kania Ajvar -ruokakastike on pakattu yksinkertaiseen lasipurkkiin. Lidlille tyypilliseen tapaan siitä on hyvin vähän lisätietoa  tarjolla netissä. Neste sisällä näyttää kauniin punaiselta. Tuote on valmistettu paprikasta (76 %), munakoisosta (9%) ja lisämausteina muun muassa suolaa, tomaattitiivistettä ja tulista peperonia. Kastike on pastakastikkeen punainen ja hidasliikkeinen. Tuoksu hivenen outo, sekoitus hapanta ja suolaa. Maku paljaaltaan kohtuullinen, moniuloitteisen suolainen, hapan, paprikainen ja tomaattinen. Chilin maku nousee esiin vasta suolaisen ja happaman ensihyökkäyksen jälkeen ja se ei ole kovin runsas. Jälkimakuna suolainen ja hapan palaavat jälleen. 
Tomaattikastikkeeksi liian kallista ja huonoa, chilikastikkeeksi liian vähän potkua. Kenties sopisi kesäisten grillikasvisten päälle ?

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 2
Maku: 2
Hinta: 2
Yhteensä: 2

Sisällys/100 g
Energia Kcal 86
Paino: 350 g
Suolapitoisuus ?
Valmistuttaja: Lidl
Hinta 1.99 e (tarjous)
Linkki: ?

1 kommentti:

  1. Arviossa tulee mukavasti esille nuo Ajvarin monet maut. En ole tuota kyseistä LIDL tuotetta maistanut, mutta yleisesti ajvaria käytetään liharuokien lisukkeena. Eli olen nähnyt paikallisten Balkanilaisten käyttävän sitä paljaaltaan lihan ja kanan kanssa. Kokeile, ei hassumpaa näin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)