perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pandan tehtaanmyymälä


Pandan tehtaanmyymälä, tuo kaikkien lakritsin ja suklaanystävien rakastama paikka, palkitsee kävijänsä jo parkkipaikalla. Miksi kaikki tehtaat eivät voi tuoksua näin suloiselta :) Tuoksu on makea sekoitus suklaata ja ja lakritsia. Tehtaanmyymälä sijaitsee Jyväskylän Vaajakoskella lähellä pääteitä ja on helposti löydettävissä. Tehtaanmyymälän sijainti on muuttunut, joten mielestäni paikka oli kuvaamisen arvoinen. Uusittu tehtaanmyymälä on siisti, mukava ja sen käytäväjärjestelyt erinomaiset.

Vierailun aloittaa isokokoinen ilmaisia maistiaisia tarjoava hyllykkö joka pursuaa erilaisia herkkuja. Sen jälkeen vierailija voi aloittaa tutustumisen lakritsi- ja suklaahyllyköille.

Pandan myyntivalikoima on hyvin laaja ja lähes kaikki tuotemerkit ja tuotteet ovat saatavilla täällä. Yleensä hinnat ovat edullisia tehtaanhintoja tai vielä niitä halvempia erikoiseriä.. Täältä voi ostaa laadukasta lakritsia vähän yli viiden euron kilohintaan. Erityisesti arvostan tässä paikassa sitä että usein myymälässä on tarjolla herkkuja joita ei edes saa Suomen markkinoilta. Esimerkiksi Natural Fresh Herb Liquorice oli pitkään Suomen markkinoilla saatavilla vain täällä. Se on mielestäni yhtiön kaikkien aikojen paras lakritsituote. Siitä on erillinen blogipostaus täällä. Tällä kertaa maistiaisina tarjottiin muun muassa Pandan All Natural Cherry tuotetta. Ihastuin tuotteen makuun välittömästi. Lakritsi oli kirsikan makuinen, sen kirsikkaisen aromin ollessa voimakas ja miellyttävä. Lakritsin hyvä pohjamaku ja rakenne antoivat hyvän suutuntuman. Jyväskylän tehtaanmyymälä (mikä onni että asun lähellä), on ainoa paikka missä kirsikkalakritsia voi toivoa tällä hetkellä kohtaavansa Suomen maaperällä.

Mikä määrä silmän ja vatsan ruokaa jo heti ensimmäisellä hyllyvälillä.
Pandan tehtaassa ennen käytettu koneenosa on saanut uuden elämän tehtaanmyymälän nurkassa. Hieno yksityiskohta :)
Panda All Natural Cherry Liquorice (Kirsikkalakritsi) - tarjolla tehtaanmyymälässä.

Suklaata enemmän kuin markettien joulumyynneissä :)
Pandan nalle tarjolla kotiinviemisiksi. Toivottavasti Panda järjestää tästä jonkinlaisen keräilykampanjan vielä joskus.
Rakeita isoissa pusseissa.

 Lakrisipussi, viisi euroa kaksikymmentä senttiä kilo :)

All Natural Blueberry lakritsia saisi täältä edullisesti mukaan suuremmankin määrän.

Irtokarkkeja kilohintaan.


Osoite:
Asematie 2, 40801 Vaajakoski
E75-tieltä etelästä päin saavuttaessa käänny Vaajakosken ympyrässä oikealle. Tehdas ja myymälä sijaitsevat ensimmäisellä poikkitiellä oikealla.
Linkki:
Http://www.panda.fi


Pandan juttusarja:

3x arvonta, voita Pandan Lakritsia!
Pandan lakritsitesti
Pandan uutuustuotteet helmikuu 2012
Pandan tehtaanmyymälä

Tämä blogipostaus on sponssi, tuettu

17 kommenttia:

 1. Oi nam mikä mesta! Itse kävin Cadburyn suklaatehtaalla Englannin Birminghamissa tässä menneenä keväänä ja täytyy sanoa, että ilmaistarjonnan ja tehtaanmyymälän puolesta paikka oli yhtä tyhjän kanssa. Budjetti on ilmeisen tiukka, koska näytteitä saimme mukaamme kokonaista 3kpl ;) Niitä ei saanut ottaa itse, vaan kullekin vierailijale tyrkättiin näytteet käteen työntekijöiden toimesta (ettei kukaan vahingossakaan saa ylimääräistä :P). Tehdas oli muuten varsin mielenkiintoinen ja herkullinen (saihan siellä haistella ja katsella, vaikka maistelu jäi vähiin...) ja mieleeni nousi Jali ja suklaatehdas elokuva hekumaisine aistinautintoineen :)

  Pandalle täytyy kyllä päästä! Englannissa asuvana lakua kaipaa aina eikä sitä käsimatkatavaraan saa mahdutettua ainakaan ihan vuositarpeiksi asti :) Köh köh.. mitäs tuo alareunassa oleva kilpailu siis tarkoittaa? Nimim. eräs, joka voittaisi kernaasti vähän ekstra-lakua koti-ikävää lievittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmaisnäytteiden hyllykkö on laajempi kun sain kuvaan mahdutettua. Arvontapostaus on julkaisuvuorossa ensi perjantaina.

   Poista
 2. Kiva ja kattava postaus tehtaanmyymälästä! Meidän toimisto sijaitsee heti siinä radan toisella puolella, ja lähes päivittäin saa tuoksutella tehtaalta tulevia lakutuulahduksia :)

  En olekaan tajunnut, ettei noita kaikkia tuotteita ole myynnissä läpi Suomen. Itse en siitä lähtien, kun työmatka on kulkenut tehtaanmyymälän ohi, ole muualta hankkinut lakuja. Saa varmasti tuoreinta kamaa. Toisaalta, aika harvoin siellä tulee käytyä, nyt uudessakin myymälässä vain kerran. Sijaitsee liian lähellä ilmeisesti ;)

  VastaaPoista
 3. Tämä on yksi syy miksi blogaan näistä lähialueen asioista. Sitä tulee useammin käytyä niissä :)

  VastaaPoista
 4. No voi hitsin pimpulat, tahtoo tuonne! Useamman kerran on kyllä hurautettu lähistöltä ohi, mutta kun tuo meidän perheen ajokortilla varustettu yksilö ei pahemmin välitä makeasta, niin eipä ole auto vielä ikinä kaartanut tehtaanmyymälän pihaan. Oliskohan tässä riittävän hyvä syy mennä viidentoista vuoden harkinnan jälkeen autokouluun? : D Ja olisipa kyllä kiva saada tänne Ouluunkin laku- ja suklaatehdas, täkäläisistä tehtaanpiipuista kun ei tule kovinkaan suloisia tuoksuja...

  VastaaPoista
 5. Meillä taas ei ole kylmäsen tehtaanmyymälää :)

  VastaaPoista
 6. Oi mikä herkkumaailma tuolla :) Olen muistaakseni vieraillut tehtaanmyymälässä joskus kouluaikojen alussa :)

  VastaaPoista
 7. Mukana tässäkin

  aaveennet@gmail.com

  VastaaPoista
 8. mukana
  hauman@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan.
  om93080@uta.fi

  VastaaPoista
 10. Tuonne kun pääsis, herkkusuun paratiisi!

  wafer@suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. löytyi Vaajakoski-tunniste =) Toi kirsikkalakritsi onkin aivan ihanaa

  VastaaPoista
 12. mukana arvonnassa mojca@jippii.fi

  VastaaPoista
 13. vaajakoski löytyi,
  mukana,
  jst.samui@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa! tuulia.soininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Jo-80luvun puolivälissä karkasimme Tampereen Koivistonkylään Eka-markettiin, isoon ja Suomen ensimmäiseen"automarkettiin", siellä jostain syystä ainoana oli ajoittain Pandan vientilakua, niin luonnollisena kuin voi olla muistaakseni mustikkaa ja vadelmaa. Pelkästään se tuoksahdus kun tukkupussin avasit! Kyllä Pandan jälkeen Halvat , Fazerit jne maistuivat jätteelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)