keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Rainbow: Varrasleipäpalat

hyvää kuivaleipää

Ruislandian tuotteita on tullut testattua jo useita. Tutkiessani kuivaleipähyllyä törmäsin tähän Rainbow-tuotteeseen jonka alkuperäiseksi tekijäksi on mainittu Ruislandia. Ruislandian ruisruutu = Rainbow varrasleipäpalat? Rainbow-pakkaus on sinivalkoinen ja muodoltaan sama kuin Ruislandian vastaava. Lähes kaikki ainesosat ovat täysin samoja ja loppujenkin vaihteluväli on hyvin vähäinen. Leivän muoto kaunis neliö, tuoksu hennon rukiinen. Leipä on hyvin kuivaa, korppumaista. Tärkein tieto on tietenkin maku. Tuotteen maku on alussa hento mutta rukiin runsas aromi tunkee esiin ja jättää miellyttävän pehmeän jälkiaromin. Minulla ei ole Ruislandian tuotetta varastossa mutta muistikuva maussa kääntyy hivenen alkuperäistuotteen kannalle. Tuote on erinomaisen hyvää kuivaruisleipää ja myyntihinta selkeästi halvempi kuin alkuperäisen tuotteen.


Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 4
Maku: 4
Hinta: 4
Yhteensä: 4

Sisällys /100g:
97 % ruisjauho ja rouhe. Täysjyvää 100 % viljaraaka-aineesta
Energiaa 270 kcal
Suola 1.40 % Himalajan kristallisuola
Kuitu 13 %
250 g 
Hinta 1.99 e
Ostopaikka: Prisma, Keljo
Linkit:
http://www.rainbow.fi/tuotteet/rainbow/elintarvikkeet/keksit-ja-kuivat-leivat/rainbow-varrasleipapalat-250-g/

6 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii noi leipä paketin siniset värit tohon ihanaan virtaheppoon.

  VastaaPoista
 2. Ruislandian leivät ovat erinomaisia. Voikohan niitä fanittaa Facebookissa? Olen ostanut niitä yleensä Halpa-Hallista ZIIP!-tuotemerkin alta.
  Suosittelen käymään Saarijärjen Halpa-Hallissa, jossa on maistuvat leipävalikoimat. Normaaleja ruokajuomia sieltä ei tosin saa. Mutta niin on hyvät leivät, että kuiviltaankin menevät.

  VastaaPoista
 3. Tuosta ziip-versiosta en ollut kuullutkaan. Kiitos tiedosta. Lähin halpahalli on tällä hetkellä Saarijärvellä. Toivottavasti saadaan kauppa Jyväskyläänkin.

  VastaaPoista
 4. Ruislandialla on näköjään fanisivu facebookissa :)

  VastaaPoista
 5. Moikka Luka! Ja kiitos kivasta kommentista :)
  -F

  VastaaPoista
 6. Blogini on saanut nostetta. Muun muassa Blogistania tv-ohjelmasta tuttu Fiona Timantti itse on kirjoittanut kommentin sivulleni. Kiitän tästä huomionosoituksesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)