keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pandan lakritsitesti

Pandan lakritsi testissä


Sain haltuuni erän Pandan lakritsituotteita, niiden joukossa useita uutuustuotteita. Tässä maisteluiden tulokset. 
Natural Blueberry Liquorice 125 g  UUTUUSTUOTE


Lakritsi ja mustikka ovat molemmat herkkujani. Pandan Natural-sarjan uutuustuote yhdistää nämä kaksi makua yhteen herkulliseen pussiin. Pakkaus tavanomaistakin tyylikkäämpi, viehättävä väriliukuma lähes mustan sinisestä vaaleampaan sävyyn. Tuote on ulkonäöltään kuparinruskeaa putkilakua. Tuoksu on vinkeä ja erilainen kuin monessa muussa Pandan tuotteessa. Maku lievemmin sokerinen kuin usein ja lakritsin maussa on erilaisia tasoja alkaen alun melko keveästä mustikkaisuudesta jälkimaun jyhkeään aromiin. Jälkimaku tosi miellyttävä ja saa aikaan halun ottaa toinen pala :)

Aito Lakupala 250 g


Se aito ja alkuperäinen Pandan laku. 250 gramman riittoisa pussi vaikka isommallekin joukolle. Pakkaus on räiskyvän punainen ja sitä koristavat herkulliset lakritsikuvat. Tuotteen tuoksu voimakkaan lakritsisen tumma ja siirappinen. Lakritsipalat niitä tutunmuotoisia reikälakuja. Maku tuore, lakritsinen ollen samalla voimakas ja niin pehmeä. Jälkimaku miellyttävän lämmin ja makea. Pussi kuluu lähes huomaamatta sillä herättää lähes vastustamattoman halun ottaa vielä yksi pala. Pussissa hyvä tiivistenauha joka säilyttää maun tuoreuden.

Natural Original Liquorice 32 g UUTUUSTUOTE


Pandan Natural Original Liquorice pussi on saanut rinnalleen pienen mukanakuljetettavan patukan. 32 gramman patukassa 99 kcal. Lakritsi tehty ainoastaan neljästä eri ainesosasta. Pakkaus kaunis sekoitus mustaa ja keltaista. Tuotetietoja on tarjolla monella kielellä. Tosin ravintoarvot olisi voinut ilmoittaa per patukka. Monesta muusta Pandan tuotteesta poiketen tämä on umpipatukka. Tuotteen tuoksu hennompi kuin Lakupalan ja pehmeästi siirappinen. Maku vähemmän makea ja enemmän täyteläisen lakritsinen. Jälkimaku keskivahvan lakritsinen ja miellyttävä. Patukka sisältä kivan lakritsaisen ruskea.

Natural Blueberry Liquorice 32 g UUTUUSTUOTE


Mustikkainen uutuus on mahdollista ostaa myös patukkana. Lakritsi samaan tapaan umpilakritsia kuin edellä testattu Natural Original. Se myös muuttaa väriään leikattaessa kuparinsävyyn. Olenko se vain minä mutta samasta massasta erilaisella muotilla valmistettu tuote maistuu minulle vähän erilaiselta. Tässäkin tuotteessa pidin siitä että se ei maistu liian sokeriselta. Maku tuo luonteensa esiin toisella tavoin kuin putkilakuversio mutta se on erinomainen. Patukan ulkonäkö hyvin sama kuin edellä testatun Natural-patukan.

Lakupala Terva 200 g


Lakupalassa aromikas tervan runsas tuoksu tulee esiin jo ennen paketin aukaisua. Paketti riittoisan kokoinen 200 gramman pahvirasia. Lakritsit yönmustia putkilakuja. Tervaisen lakritsin maku lämmin, runsas, pehmeä mutta ei kovin sokerinen. Jälkimaku lempeä ja suolainen.

Kaikki tuotteet löytyvät osoitteesta:
www.panda.fi 
Lähes kaikki tuotteet löytyvät Pandan tehtaanmyymälästä Vaajakoskelta - lakritsin ja suklaan ystävien tuntemasta ostospaikasta.
Pandan juttusarja:

3x arvonta, voita Pandan Lakritsia!
Pandan lakritsitesti
Pandan uutuustuotteet helmikuu 2012
Pandan tehtaanmyymälä

Tämä blogikirjoitus on sponssi, tuettu


11 kommenttia:

 1. Pandan lakritsi on varmasti ihan hyvää, mutta nythän tämä sivu on pelkkä Pandan mainos. Olisi ollut kiva, että tuossa välissä olisi ollut aina joku muu teksti.
  Ensimmäisen kerran Lukanlusikkaa joutuu moittimaan ennalta-arvattavuudesta :(

  VastaaPoista
 2. Sponssijuttujen sijoittelu hakee vielä muotoaan. Tämä ratkaisu helpottaa näiden juttujen löytämisen tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 3. Lakuja tekee joskus niin kovasti mieli että on lähdettävä hakemaan niitä vähän kauempaakin.

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan.
  om93080@uta.fi

  VastaaPoista
 5. Arvontaan mukaan!

  wonderwhy@netti.fi

  VastaaPoista
 6. vaajakoski löytyi,
  mukana,
  jst.samui@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa. Lakut on parhaita!!!!!

  leena_suhonen@jippii.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)