sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

LukanLusikassa on yksi vee

Yksivuotissynttärit blogissa


LukanLusikassa ruokablogi saavutti yhden vuoden kypsän iän Blogger-palvelun puolella 31.3.2012. Hyvin pitkään ensimmäiseen kauteen sisältyi paljon muutoksia blogin ulkonäön ja sisällön puolella. Niistä voi lukea enemmän täällä ja täällä. Ensimmäisen kauden aikana testattiin läpi Jyväskylän Kebab- ja pizza-tarjonta, laitettiin ruokaa sienistä ja arvioitiin lähialueen tuotteita kuten ruisleipää.

Kiitos lukijapalkin ihanille jäsenille, ruokablogin omistajille, jotka ovat jaksaneet kommentoida, muille kommentoijille ja tietysti hakupalvelujen kautta tulleille kävijöille. Lähes 300 blogikirjoitusta ja 50k + käyntikertaa.

Ruokablogin kirjoittaminen on ollut mielenkiintoinen oppimiskokemus blogin taustatekniikasta, ruokablogiyhteisöllisyydestä, ruuasta ja monesta muustakin asiasta. Olen käynyt useissa sellaisissa paikoissa Jyvässeudulla joissa en ehkä olisi koskaan muuten vieraillut. :)

Kaudella kaksi ravintoloiden testaus jatkuu enemmän lounasravintola ja ehkä myös a la carte -annoksien testaamisena. Sieniruokaohjeita voi vinkata aina, samoin hyviä Jyvässeudun sienimaastoja :)

Jutturuuhka
Julkaisemattomia blogipostauksia on nyt ihan ruuhkaksi asti. Postauksia olen kirjoittanut valmiiksi jo pitkään ravintola-arvioinneista kaksi käyntikertaa per viikko, lisäksi tulossa hämmentäviä ruokaresepteja ja tämän päälle uutena tulokkaana sponssijuttuja (arvonnan mahdollisuus).

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että backlogi on täynnä tekstiä! Tietääpä sen, että kannattaa jatkossakin käydä kerran päivässä ällistelemässä että mitä se Luka on tänään keksinyt.

    VastaaPoista
  2. Keittänyt kasaan :)
    Kommentteja boksi nyt käytössä sivupalkissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)