keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Bong liemikuutiot

Campbell´s Touch of Taste: Gustaf Bong

Sain testiini hauskasti nimettyjä Bongin liemikuutioita. Ne erottaa monista muista vastaavista tuotteista siinä että niissä ei ole lisättyjä aromivahventeita kuten natriumglutamaattia, tai väriaineita tai kovetettua rasvaa. Tuotesarjan suunnittelu on visuaalisesti onnistunut. Monesti niin tylsien lihaliemikuutiopakkauksien joukossa nämä näyttävät raikkailta ja houkuttelevilta.

Kasvisliemi 

Paketissa 12 kuutiota, joka riittää kuuteen litraan. Sadassa grammassa liemikuutiota olisi laskennallisesti noin 280 kcal, josta hiilihydraatteja 21 g, sokereita 4,6 g ja rasvaa 17 g. Liemikuutiot ovat koostumukseltaan pehmeitä. En huomannut niiden maussa suurempaa eroa normaaliin mutta lisäaineettomuus miellyttää minua.


Kanaliemi 

Paketissa 12 kuutiota, joka riittää kuuteen litraan. Sadassa grammassa liemikuutiota olisi laskennallisesti noin 280 kcal, josta hiilihydraatteja 25 g, sokereita 2,7 g ja rasvaa 17 g. Liemikuutiot ovat koostumukseltaan pehmeitä. En huomannut niiden maussa suurempaa eroa normaaliin mutta lisäaineettomuus miellyttää minua.


Lihaliemi

Paketissa 12 kuutiota, joka riittää kuuteen litraan. Sadassa grammassa liemikuutiota olisi laskennallisesti noin 270 kcal, josta hiilihydraatteja 21 g, sokereita 0,6 g ja rasvaa 16 g. Liemikuutiot ovat koostumukseltaan pehmeitä. En huomannut niiden maussa suurempaa eroa normaaliin mutta lisäaineettomuus miellyttää minua.

http://www.campbells.fi/tuotteet/touch-of-taste/liemikuutiot/

Tämä blogipostaus on sponssi, tuotelahja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)