maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tuotetesti: Rips Bio Pops

Ohra- speltti- ja ruismurot

Aikaisemmin testattujen Rips Vege Chips ja Rips Ruis Snacks -tuotteiden lisäksi yrityksellä on tuotevalikoimissaan myös aamupalatyyppinen murosarja, jonka kaikki kolme makua sain tuotetestiin. Kaikki tuotteet on tehty täysjyvätuotteita ja tuotetietojen mukaan virolaisesta luomujauhosta tehtyjä. Tuotteet ovat puristettuja ja pelletinomaisia ulkonäöltään.


Bio Pops Barley (ohra)

Sadan gramman pirteänvihreään pussiin pakattu tuote on hyvää ja houkuttelevaa teollista muotoilua. Tuotteessa on 336 kcal per 100 g, muut tiedot, hiilihydraatteja 78 g, joista sokereita 1.1 g, rasvaa 2.8 g ja ravintokuitua 15 g. Pelletit ovat kuivia ja maito ei niitä paljon kostuta. Maku vaatimaton ja kuiva.


Bio Pops Rye (ruis)

Tuotteessa on 336 kcal per 100 g, muut tiedot, hiilihydraatteja 80 g, joista sokereita 2.9 g, rasvaa 1.9 g ja ravintokuitua 14.8 g. Pelletit ovat kuivia ja maito ei niitä paljon kostuta. Maku vaatimaton ja kuiva.


Bio Pops Spelt (speltti)

Tuotteessa on 350 kcal per 100 g, muut tiedot, hiilihydraatteja 74 g, joista sokereita 7.2 g, rasvaa 2.6 g ja ravintokuitua 7.8 g. Pelletit ovat kuivia ja maito ei niitä paljon kostuta. Maku näistä kolmesta paras, johtuen ehkä runsaammasta sokerista. Tosin vain näistä kolmesta, en vertaile tätä muihin tuotteisiin :)


Yrityksen info:
http://www.rips.fi/biopops.html

Tämä postaus on sponssi, tuotelahja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)