perjantai 31. elokuuta 2012

Ruokaohje: Purjo-Sienimunakas

Ruokaresepti: Orakasmunakas


Tästä hyvin yksinkertaisesta munakasversiosta tuli maultaan erinomainen. Omien orakastestien perusteella olen tähän mennessä tullut siihen tulokseen että, orakkaat maistuvat parhailta:
a) sekasienenä kantarellien kanssa,
b) munakkaissa, tai
c) tomaattikastikkeessa.

Raaka-aineet
5 dl raakoja puhdistettuja orakkaita
4 munaa
100-150 g purjoa
1 dl ruokakerma
voita
Mausteet: suola, sitruunapippuri, sipulijauhe

Valmistus
Paista orakkaita ja lisää hetken kuluttua huolellisesti puhdistetut ja pieneksi pilkotut purjot
Kun neste on haihtunut lisää voita
Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet
Lisää muna-kermaseos ja paista munakasta sekoittaen keskilämmöllä jonkin aikaa
Vähennä lämpöä ja anna kypsyä hautuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)