keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ruokaohje: Kolmen sipulin sipulikeitto

ruokaresepti sipulikeitto

Pelkistetty mutta erittäin maukas sipulikeitto. Pehmeä sipuli ja oliiviöljy antavat arominsa tälle keitolle, josta riittää noin kolmelle pääruokana tai alkukeittona 3-4 ruokailijalle.

Raaka-aineet
700 g sipulia (sipuli, punasipuli, valkosipuli)
1 litra vettä
2 kanaliemikuutiota
oliiviöljy ja voi
mausteet: hitunen pippurisekoitusta

Valmistus 
Pilko sipulit ohuiksi viipaleiksi
hauduta niitä pehmeällä lämmöllä paistinpannulla kannen alla noin minuuttia voin ja oliiviöljyn seoksessa
lisää kolmen litran kattilaan vesi, liemikuutiot, loraus oliiviöljyä ja vähän pippurisekoitusta. keitä noin parikymmentä minuuttia.

Tarjoilu
Laita pohjalle kuivattuja ruisleivänpaloja ja juustoviipale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)