sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Jäätelö: Fazer Salmiakki

Fazer salmiakkipuikkoFazer Salmiakki jäätelö on tämän kevään uutuustuote. Tuotteen valmistaa Suomen Nestlé. Paketti käyttää hyväkseen tuttua ja turvallista Fazer salmiakki väritystä ja graafista muotoilua. Jäätelötikku onkin hyvin helppo löytää täpötäysistä jäätelölaareista isommassakin kauppaliikkeessä.

Sisältä tuote on neliömäinen, kauniin musta. Se on päällystetty salmikkikuorrutteella 23 %. Sisällys on vaniljakermajäätelöä ja salmiakkikastiketta 14%. Salmiakkikuorrute on taivaallisen hyvää. Sen salmiakkinen aromi yhdistettynä kylmään jäätelöön tekee siitä takuuvarman kesäpäivän viilentäjän. Kermajäätelö on hyvää jäätelöä muttei kovin salmiakkista tai lakritsista. Jäätelön väri on kuitenkin tumma, mikä sopii hyvin tämäntyyppiseen jäätelöön. Sisällä on pieni salmiakkinen kastikeosuus joka raikkaasti piristää kokonaisuutta.

Tuote on erinomainen, tosin varsin kallis painoonsa nähden (72g). Toisaalta tuote on hyvin rasvainen, mikä voi karkoittaa joitain kuluttajaryhmiä. Olisi hyvä mainita myös tuotteen sokeripitoisuus, koska muuten pakkausmerkinnät olivat riittävät.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 5
Maku: 5
Hinta: 3
Yhteensä: 4

Sisällys /100g:
Hiilihydraatti 26g
Sokeri ???
Rasva 23 g
 Paino 72 g
Hinta 1.35 e

Ostopaikka: Prisma, Keljo
 Linkki:
www.pingviini.fi/tuotteet/fazer/fazer_salmiakki

4 kommenttia:

  1. Eikös toi hiilihydraatti oo aika pitkälle sokeria?

    VastaaPoista
  2. Jäätelön hiilari on tosiaan aikalailla puhdasta sokeria. Siksipä sitä ei kai ole erikseen mainittukaan. Näissä tuotteissa kun ei juuri tärkkelystä tai kuitua tunneta ;) Hyvä jäde muuten! Riistohinta (kuten tavallista), mutta hintansa väärti jos salmiakista tykkää. (itselläni on todellinen salmiakinpuutostauti täällä Briteissä asuessani, joten näitä jädejä varmasti uppoaa kesällä kun tulen lomille Suomeen :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)