tiistai 31. toukokuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola Salsa & Orkidea: Nan-Kebab & feta

Salsa & Orkidea Kebab

Salsa & Orkidea on Jyväskylän kauppakadun yläpäässä (Kauppakatu 6) sijaitseva ravintola joka tarjoaa makuja ympäri maailman ja erityisesti Italiasta, Aasiasta, Intiasta ja Meksikosta. Ravintola on avara ja rakenteeltaan avoin mutta oma rauhainen istumapaikka saattaa kuitenkin löytyä. Viihtyisyys parempi kuin peruspizzerioissa. Seinät punaiset, lattialla kokolattiamatto. Pöydät kovapuuta ja korkeaselkäiset istuimet jonkinlaista mustaa nahantapaista. Valikoin laajalta ja monipuoliselta ruokalistalta syötäväkseni Nan-Kebab + feta annoksen, joka veden kanssa maksoi 7.6 e. 
Salaattivalikoima oli tyypillisen peruspizzerian valikoima. Porkkanasalaatti oli tosin raikkaan makuista, vihersalaatti syötävää. Pepperonit erinomaisia.

Nan-Kebab tarjoiltiin pöytään nopeasti. Lyhyesti kuvaten se on Iskender vailla jugurttia mutta paremmalla salaatilla. Nan-leipäpalat muistuttivat muodoltaan ja maultaan epäillyttävän paljon pitaleipää mutta olivat ihan hyviä. Liha perushyvää kebab-lihaa tosin vailla pippurisuutta tai muita herkkuja. Tomaattikastike salsaisen makeaa, poiketen jonkin verran tavanomaisestä tomaattikastikkeeesta. Maultaan mainio mutta rakenteeltaan vähän liian kostea, sillä lautasen pohjalle kertyi kosteutta lähes liikaa. Feta-oliivi -salaatti ihan hyvää. 

Ravintolakokemuksena ihan positiivinen. Ruokalistalla riittää valinnanvaraa muttta suosittelen perinteisiä pizza/kebab-vaihtoehtoja

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 79/100
Hinta: 75/100
Ruoka, ulkonäkö: 78/100
Ruoka, maku: 76/100
Kokonaispisteet: 76/100
Osoite: Kauppakatu 6
Linkki:
http://www.salsaorkidea.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)