perjantai 27. toukokuuta 2011

Ruislandia: 100% Ruis Jälkiuunipalat -luomu

Ruislandian jälkiuunipalat

Ruislandian edellinen tuotearviointi (100% ruisnappi), jätti yrityksestä ja tuotteesta hyvin positiivisen kuvan. Olinkin iloisesti yllättynyt kun läheinen palveleva Citymarket Keljo oli ainakin lyhytaikaisesti ottanut valikoimiinsa Ruislandian 100% Ruis Jälkiuunipalat -luomu tuotteen.

Pakkauksen suunnittelu on kaunis ja toimiva. Pakkaus on paperia ja muovia ja väritykseltään vihreä/ruisleivän ruskea. Takana on tarjottu riittävä määrä tuotetietoa ja muuta informaatiota.Pussin aukaisusta leviää ilmaan nenää kutkuttavan rukiinen, lähes makea tuoksu. Leipäpalat näyttävät tutuilta ruisjälkiuunipaloilta, mutta ne ovat hivenen kuivemman ja kovemman oloisia kuin monet muut kilpailijatuotteet. Leivän rakenne hyvä. Maku erinomainen. Ulkonäön kuivuus tuntuu osin jatkuvan myös tuotteen makuun mutta se on kuivaa maukkuutta. Leipä on erittäin runsasarominen ja täyteläinen ja sen jälkimaku pitkä ja lämmin.


Leipä on maultaan erinomaista, ollen ehkä parhaita jälkiuunipaloja mitä olen koskaan syönyt. Niiden maku on niin hyvä että täytteiden laitto niiden päälle tuntuu vain turhalta kuorrutukselta.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 4
Maku: 5
Hinta: 4
Yhteensä: 5

Sisällys /100g:
100 % kotimainen ruisjauho ja rouhe
Energiaa 247 kcal
Suola 1.1 %
Kuitu 13 %
6 kpl 300 g
Hinta 1.99e
Saatavuus: Keljon Citymarket
Linkki: www.ruislandia.eu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)