maanantai 23. toukokuuta 2011

Jyväskylä: Kotipizza: Keljonkeskus: Kotzone Kebab

Kotipizzan kotzone kebab

Jyväskylän Keljon Tervalankadulla kauppakeskuksien läheisyydessä  sijaitseva Kotipizzan tila on yksi seitsemästä Jyväskylän Kotipizza-liikkeestä. Mainospostin kautta tulleet tarjouskupongit saivat minut kokeilemaan myös tätä pizzapaikkaa. 


Liiketila on pieni ja kolkko, toisaalta se tarjoaa laaja-alaisen kukkulanäkymän alas Keljon markettialueen takapihoille. Ruokailupaikkoja on noin 20 ja paikka toimiikin monille noutopizzeriana. Otin tarjoushinnoitellun Kotzone Kebab-pizzan joka veden kanssa maksoi 7.4 e (normaalihinta pelkkä pizza 8.10). Palvelu oli melko nopeaa. Seurasin odottaessani syrjäsilmällä, kun noin seitsemänvuotias langanlaiha pikkupoika ahtoi sisuksiinsa kokonaisen pizzan ja kaksi isoa lasia limsaa. Se ei luvannut kovin hyvää annoksen koon suhteen. 
Annos olikin varsin pieni, ja erityisen pieni näin kalliiksi tuotteeksi. Pizza oli vähän Calzone-tyyppinen mutta avoin. Sen sisällä oli salaattia, jota muuten ei paikasta saanut. Chilimajoneesi oli hyvää, tosin ei kovin chilistä mutta sain vahvan vaikutelman sen rasvaisuudesta. Pepperonit kohtuullisia. Makkarapalat olivat hyviä mutta eivät muistuttaneet Kebab-lihaa maultaan. Kotiinjäämisiksi ei jäänyt muuta kuin reilusti keventynyt lompakko ja vatsa joka ei tullut edes täyteen.


Tarjoushinnoiteltunakin kallis paikka joka ei tarjoa salaattia, kahvia, viihtyisää ravintolaympäristöä tai mitään muutakaan kalliimman hintansa vastineeksi. Viereisestä Lidlistä saa mainoita pakastepizzoja hintaan 1-1.5 e kappale, joten niiden noutaminen on yhtä nopeaa kuin tässä paikassa asioiminen.


Ravintolatyyppi: nouto/nouto

Viihtyisyys: 50/100
Hinta: 60/100
Ruoka, ulkonäkö: 74/100
Ruoka, maku: 65/100
Kokonaispisteet: 65/100

Osoite: Tervalankatu 10, Keljo
Linkki:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kotipizza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)