perjantai 13. toukokuuta 2011

Muurame: Pizzeria & Lounaskahvila Wilma: Pizzapuffet

Wilma lounas (lopettanut)

Muuramen virastotien alussa sen kaupparyhmittymässä sijaitseva Wilma on jo neljäs Muuramelainen pizzeria, jossa olen vieraillut. Kohtuullisen hyvä määrä alle 10000 asukkaan uneliaassa maalaiskunnassa. Ravintolasali jonkin verran silmää miellyttävä. Lattia jonkinlaista puuta, seinät mukavasti koristellut. Kokonaisuus nousee hivenen keskivertopizzerian yläpuolelle. Selkeästi Muuramen viihtyisin pizzeria. Ravintolapöydät kaikki samassa tasossa ja omaa rauhallista paikkaa hyvin vaikea löytää.

Otin jokaperjantaisen pizzapuffetin, joka sisälsi salaatin, ruokajuomat (maito, limu, kahvi) ja pääruuat hintaan 7.5 e.


Salaattipöytä on melko niukka ja sen vihersalaatti kohtuullista. Pepperonit suuria, happamia ja mietoja, maultaan selkeästi keskiverron alapuolella. Kebabliha melko höttöistä, hyvin vaatimattoman makuista ja tuntui sisältävän huonostisulavia halvempia aineksia. Jos paikan Iskender tehdään samasta lihasta olisi sen arvosana alkanut numerolla 6x. Erilaisia kastikkeita tarjolla ateriaa maustamaan, joista tulinen oli vähächilistä ja vaatimattoman makuista. Ranskalaiset perustasoisia, nakit halpoja ja vähän nihkeän eltaantuneita. Pizzoja neljää eri lajia. Näistä paras oli kana-ananaspizza. Paikka oli lounasajan alussa varsin täysi, joka vaikeutti pizzapalojen varrastusta lautaselle. Myöhemmin tunnelma tasaantui.

Salaattipöytä olisi voinut olla laajempi. Myös lounaspuolella jäin kaipaamaan vielä jotain lisäelementtiä. Nyt jäin miettimään olisinko valmis tilaamaan normaalihintaisen pizzan täältä, joka ei ole mitenkään hyvä merkki paikalle.

Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 68/100
Hinta: 68/100
Ruoka, ulkonäkö: 70/100
Ruoka, maku: 66/100
Kokonaispisteet: 66/100

Osoite: Virastotie 1, Muurame
Linkki: ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)