torstai 28. heinäkuuta 2011

Jyväskylä: Pick Up kiinalainen ravintola pizzeria: Kana, bambu ja sieni

Pick up lounas

Jyväskylän Ilmarisenkadulla sijaitsee pieni ravintola joka tarjoilee sekä kiinalaista ruokaa että pizzaa. Paikka on uusinut sisustuksensa, joten ravintola-arviointi on paikallaan.

Keskustaravintolaksi paikka on vähän syrjässä mutta kävelymatkan päässä ja kohtuuhelposti löydettävissä. Uusittu sisustus on siisti ja yksinkertainen. Paikkoja ravintolassa on noin kaksikymmentä. Lähes kaikki niistä ovat loosipaikkoja joten oma rauhainen sija saattaa löytyä. Ravintolalla on oma lounaslista, jolloin tietyt annokset (kiinalaistyyppiset) normaalia edullisempia. Otin ruuakseni lounasvaihtoehdon kanaa, bambua ja sieniä, joka veden ja jälkiruokakahvin kanssa maksoi 7 e.
Salaatti tarjoiltiin pöytään. Se oli kevyesti maustettua kiinankaalia. Pääruoka saapui melko nopeasti. Riisikulho oli  iso  ja täynnä hyvää kiinalaistyyppisen tahmeaa riisiä. Pääruokalautanen melko täysinäisen oloinen. Monesti olen saanut vastaavan annoksen soijatyyppisenä mutta tämä oli vaaleaan kastikkeeseen pohjautuva. Bambu ja sienet purkista. Lisäksi jonkin verran kasviksia. Annos aika kevytmakuinen mutta kevytmakuisena tämä myytiinkin. Paikan soijakastike erinomaista ja itämainen chilikastike ihan syötävää.

Paikka tarjoaa kiinalaistyyppistä ruokaa kohtuuhinnoiteltuna. Paikan sisustus, ravintolanpitäjät, mausteet ja kaikki  muukin viittaa itään. Testaan joskus tulevaisuudessa paikan pizzatarjonnan.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 78/100
Hinta: 78/100
Ruoka, ulkonäkö: 74/100
Ruoka, maku: 71/100
Kokonaispisteet: 71/100
Osoite: Ilmarisenkatu 17
Linkki: http://www.pickupjkl.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)