keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola Valkoinen ruusu: Buffet-lounas

Valkoinen ruusu seisova pöytä

Jyväskylässä Väinönkadulla on Kebab-Pizzeria nimeltään Ravintola Valkoinen Ruusu. Paikka on askeettisen miellyttävästi sisustettu ja lattiaan käytetty puuta. Seinät ovat taas puuta ja kiveä. Useimmat paikat loosimallisia. Istuimet niissä päällystetty mustalla nahantapaisella. Asiakaspaikkoja noin 40. Kokonaisuudessaan mustaa, puun ruskeaa ja vaaleaa kiveä yhdistelevä toimiva ratkaisu.


Otin tällä kertaa buffet-lounaan, joka salaatin, maidon ja jälkiruokakahvin kanssa maksoi 6.5. Lounasaikatarjoilu kiitettävästi maanantaista-lauantaihin. Tällöin tarjolla päivän buffet (6.5 e) ja muut annokset alennettuun hintaan. Salaattipöytä mukava. Paljon pieniä kippoja joissa tavanomaista pizzeriaa enemmän valinnanvaraa. Osa aineksista sopisi kyllä pizzan päällysteeksikin mutta ainesosat melko arvokkaita. Tonnikala erinomaista, feta-tyyppinen juusto hyvää. Pepperonit vähän liian happamia. Vihreät salaattiainekset ihan mukavia. Tällä kertaa tarjolla oli kasvismunakasta, pizzaa, kebab-lihaa ja sipulipihvejä. Kasvismunakas perushyvää. Pizzoja ei kovin monta erilaista mutta ihan riittävästi. Sipulipihvit erinomaisia. Ne tehty hyvästä lihasta. Rakenne tiivis, lihaisa. Kastike erinomaisen sipulisen maukasta. Sipulia olisi voinut olla vähän enemmän tarjolla.


Mukava buffet-lounas 6.5 euron hintaan. Ruoka ammattitaitoisesti tehty ja hyvänmakuista. Paikalla lisäksi 10-leiman lounaspassi.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 80/100
Ruoka, ulkonäkö: 78/100
Ruoka, maku: 78/100
Kokonaispisteet: 80/100
Osoite: Väinönkatu 28
Linkki: http://valkoinenruusu.com/yht01.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)