torstai 14. heinäkuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola Valkoinen ruusu: Kebab, Pizza -koottu arvio

Valkoinen ruusu koottuja arvioita

Pizzeria Ravintola Valkoinen Ruusu pääsi arviointieni kohteeksi 10 kertaa (10 leiman pizzapassi). Julkaisen osan arvioista koottuna selaamisen helpottamiseksi.

Istanbul-pizza

Jyväskylässä Väinönkadulla, Kauppakadun välittömässä läheisyydessä sijaitsee melko uusi Kebab-Pizzeria Ravintola Valkoinen Ruusu. Paikka on tyylikkäästi sisustettu, jos arvostaa melko askeettista muotoilua. Lattiat ovat puuta ja seinät puuta ja kiveä. Pöydät enimmäkseen loosimaisia ja vielä niin kivasti että loosipaikkoja on useammalla sivulla.  Istuimet looseissa mustaa nahkan tapaista materiaaleja. Asiakaspaikkoja paikalla onnoin 40. Kokonaisuudessaan mustaa, puun ruskeaa ja vaaleaa kiveä yhdistelevä toimiva ja harkittu sisustus.

Otin tällä kertaa lounasaikatarjouksen mukaisen pizzan, joka veden, salaatin ja kahvin kanssa maksoi 5 euroa. Lounasaikatarjoilu kiitettävästi maanantaista-lauantaihin. Tällöin tarjolla päivän buffet (6.5 e) ja muut annokset alennettuun hintaan. Salaattipöytä mukava. Paljon pieniä kippoja joissa tavanomaista pizzeriaa enemmän valinnanvaraa. Osa aineksista sopisi kyllä pizzan päällysteeksikin mutta ainesosat melko arvokkaita. Tonnikala erinomaista, feta-tyyppinen juusto hyvää. Pepperonit vähän liian happamia. Vihreät salaattiainekset ihan mukavia. Pizza oli hyvänkokoinen. Sen pohja ei ihan parasta laatua maultaan tai ulkomuodoltaan mutta en sitä tähän hintaan edellyttänytkään. Pizzassa viisi täytettä: Kebab-liha, jauheliha, sipuli, herkkusieni ja kana. Täytteitä vähintäänkin riittävästi. Kanapalat olivat hivenen liian suuriksi leikattu. Kotiin riitti ennätysmäärä kannettavaa, 480 g pizzaa.

Omalla tavallaan yksinkertaisen tyylikäs kebab-pizzeria. Viiden täytteen pizza ja salaatti viiteen euroon. Tämä on edullista. Paikalla lisäksi 10-leiman lounaspassi.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 95/100
Ruoka, ulkonäkö: 76/100
Ruoka, maku: 77/100
Kokonaispisteet: 80/100
Osoite: Väinönkatu 28

Kebab-rulla aurajuusto

Useiden positiivisten kokemusten jälkeen jatkan Valkoisen ruusun arviointeja Paikan lounastarjoilu on varsin edullisesti hinnoiteltu. Päivittäin vaihtuva seisova pöytä maksaa 6.5 euroa ja pizzat ja kebabit maksavat 5.9 euroa. Otin tällä kertaa ruuakseni aurajuusto kebab-rullan.

Salaattipöytä tutun runsas. Paikan tonnikala aina erinomaisen hyvää. Kebabrulla tarjoiltiin kokonaisena foliossa. Se oli melko kookas ja kotiinkin riitti viemistä. Sen sisällys erinomainen yhdistelmä erilaisia salaatteja ja lihaa. Aurajuusto ei erityisesti vahvistanut makua mutta annos oli maultaan hyvä.
Paikka on nostanut heinäkuun alussa lounasajan pizzojen ja kebabien hintaa 0.9 euroa mutta niiden hinta/laatu on vieläkin hyvä. Paikalla lisäksi 10-leiman lounaspassi.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 85/100
Ruoka, ulkonäkö: 73/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 75/100
Osoite: Väinönkatu 28

Mexicana-pizza

Jatkan edelleen Valkoisen Ruusun arviointeja. Tääällä päivittäin vaihtuva seisova pöytä maksaa 6.5 euroa ja pizzat ja kebabit maksavat 5.9 euroa lounasaikaan. Otin tällä kertaa Mexicana-pizzan. Lounasaika myös lauantaisin

Salaattipöytä tutun runsas. Paikan tonnikala aina erinomaisen hyvää. Mexicana pizza sisältää kebab-lihaa, salamia, pekonia ja kinkkua. Pizzan pohja ei kaikkein parasta laatua mutta tähän hintaan en sitä odotakaan. Täytteitä pizzassa on riittävästi ja ne ovat maultaan hyviä. Kotiinviemisiksi jää 450 g pizzaa.


Paikka on nostanut heinäkuun alussa lounasajan pizzojen ja kebabien hintaa 0.9 euroa mutta niiden hinta/laatu on vieläkin hyvä. Ravintolalla on lisäksi 10-leiman lounaspassi, joka tulee helposti täyteen tämän paikan ruokien kanssa.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 85/100
Ruoka, ulkonäkö: 73/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 75/100
Osoite: Väinönkatu 28

Mamma Mia

Tämä arviointi jatkaa tutustumista Valkoisen ruusun annoksiin.  Laajemmat kuvaukset paikasta voit löytää aiemmista arvioinneistani. Paikan lounas on mukavan edullisesti hinnoiteltu. Päivittäin vaihtuva seisova pöytä maksaa 6.5 euroa ja pizzat ja kebabit maksavat 5.9 euroa. Otin tällä kertaa viiden täytteen pizzan, Mamma Mian.

Salaattipöytä tutun runsas. Paikan tonnikala aina erinomaisen hyvää. Tällä kertaa myös jalapeno-viipaleita jotka olivat liian etikkaisia ja vaatimattoman makuisia.  Ruoka tarjoiltiin miellyttävän nopeasti. Pizza sisälsi punasipulia, herkkusieniä, kinkkua, pekonia ja  katkarapuja. Pizzapohja tässä paikassa ei ihan Jyväskylän huippua mutta annoskoko ja annoksen hinta erinomaisia. Kotiinviemisiksi jäi 400 grammaa pizzaa.  Perushyvä ruokailukokemus edulliseen hintaan.


Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 82/100
Ruoka, ulkonäkö: 74/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 75/100
Osoite: Väinönkatu 28

Pekonipizza
Valkoinen ruusu palaa jälleen arviointiin. Pidemmät paikan kuvaukset muissa arvioinnissa. Päivittäin vaihtuva seisova pöytä maksaa 6.9 euroa ja pizzat ja kebabit maksavat 6 euroa (ma-la). Otin tällä kertaa neljän täytteen Pekonipizzan.

Pienen käyntitauon jälkeen noutopöytää oli hivenen muutettu. Muutos tervetullut ja helpottaa ruuan hakemista. Salaattipöytä tutun runsas. Paikan tonnikala aina erinomaisen hyvää. Ruoka tarjoiltiin miellyttävän nopeasti. Pizza sisälsi pekonia, kinkkua, salamia ja punasipulia. Punasipulia käytetään tässä paikassa jatkuvasti pizzoissa. Se on pizzassa paremman makuista. Pizzapohja oli parantunut mutta hivenen suolainen. Annoskoko ja annoksen hinta erinomaisia tässä ravintolassa. Perushyvä ruokailukokemus edulliseen hintaan.Pizzakuva kamerakännykällä, joten laadultaan vähän heikompi. Paikalla on lisäksi tarjolla 10-leiman lounaspassi, joka selittää osaltaan jatkuvien arviointien sarjaa :) 

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 82/100
Ruoka, ulkonäkö: 74/100
Ruoka, maku: 76/100
Kokonaispisteet: 76/100
Osoite: Väinönkatu 28
Linkki: http://valkoinenruusu.com/yht01.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)