tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ruislandia: 100% Ruisruutu

Ruislandian ruisruutu

Ruislandian tuotteet ovat saaneet minut tuottamaan jo useita blogauksia. Olen järjestelmällisesti ostellut yrityksen erimakuisia leipiä aina kun olen niitä löytänyt. Paikallinen Citymarket Jyväskylässä on nyt kunnostautunut ottamaan laajan valikoiman yrityksen tuotteita valikoimiinsa. Tällä kertaa arvioitavana 100% ruisruutu.


Paketti jälleen erinomaisen kaunis, kuten aina tällä yrityksellä. Säkkikangaskuvioitu ruskea laatikko, jossa veikeä ikkuna herkullisen näköiselle kuivaleivälle. Palat ovat neliömäisiä ja kooltaan hyviä. Näille mahtuu leivänpäällysteitä, jos niitä haluaa käyttää. Tuoksu kuiva ja mieto. Leivän maku runsaan rukiinen. Leipä on kuivempi ja maukkaampi kuin monet muut kuivaleivät. Tässä leivässä suolana käytetty Himalajan kristallisuola on runsasaromista ja sopii tälle leivälle erinomaisesti.

Rapeat ruisnapit ja tämä 100% ruisruutu ovat tällä hetkellä testaamistani yrityksen tuotteista parhaimmat. Ihmeellisen hyvää kuivaleipää, joka maistuu sellaisenaan ilman rasvoja ja päällysteitä.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 5
Maku: 5
Hinta: 5
Yhteensä: 5

Sisällys /100g:
100 % kotimainen ruisjauho ja rouhe
Energiaa 247 kcal
Suola 1.45 %
Kuitu 13 %
250 g 
Hinta 2.29 e
Ostopaikka: Citymarket, Keljo
Linkit:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)