lauantai 23. heinäkuuta 2011

Jyväskylä: Pizzeria Ravintola Karoliina: Iskender

Pizzeria Karoliina Iskender

Jyväskylän Palokassa on kaksi pizzeriaa, joista Karoliina oli vielä testaamatta. Ravintola sijaitsee paikallisessa liikekeskuksessa, joten sielläpäin asuville se on hyvin lähellä mutta meille muille vähän kauempana. Paikka on melko tyypillinen kebab-pizzeria. Ravintolatilan suuri korkeus herätti minussa lievää hämmästystä. Pizzeria sijaitsee rakennuksen kulmassa joten osa sen tilasta on näyttävän korkealentoista. Pöydät pieniä ja itämaisen kauniilla liinoilla koristettu. Tilaan oli mahdutettu noin kaksikymmentä istumapaikkaa. Otin ruuakseni Iskenderin, joka veden ja salaatin kanssa maksoi 6.5 euroa.

Salaattivalikoima tyypillisen heikko. Pepperonit melko vaisuja. Iskender kauniisti aseteltu lautaselle. Tomaattikastike poikkesi valtavirrasta. Tämä oli tavallista hivenen mausteisempi ja pyreisempi. Liha perushyvää kebab-lihaa ja leipä pitaa. 
Perustason kebab-pizzeriakokemus normaalilla hinnalla. Lihaa olisi voinut olla vähän enemmän annoksessa tarjolla. Paikan Ankara special -pizza näytti ainakin listatietojen mukaan mielenkiintoiselta ja sitä voisi testata.

Ravintolatyyppi: Ravintola/nouto
Viihtyisyys: 70/100
Hinta: 75/100
Ruoka, ulkonäkö: 77/100
Ruoka, maku: 72/100
Kokonaispisteet: 71/100
Linkki:
http://www.pizzeriakaroliina.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)