sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jyväskylä: Kebab House: Kebab salaatilla

Kebab House Kebab salaatilla

Kauppakadun Tapkiran Kebab House sijainti on mukavan keskeinen. Tällä kertaa otin ruuakseni Kebabin salaatilla ja tomaattikastikkeella. Hintaa ruualle (vesi, kahvi, salaatti, pääruoka) tuli 7 euroa.

Salaattipöytä on Jyväskylän pizzerioiden parhaimmistoa ja valikoima miellyttävän laaja. Kaalisalaatti oli jälleen erinomaista laadultaan. Se on ehkä kaupungin parasta. Porkkanaraaste maistuvaa, suolakurkut paremman puoleisia ja pepperonit laadukkaan tuhteja. Tässä paikassa niiden laatu tuntuu olevan jatkuvasti erinomainen.

Kebab mukavan kokoinen, mutta sen ulkonäkö ei aivan yhtä mainio kuin joissain muissa annoksissa. Liha hyvän makuista. Tomaattikastikkeen maku on parantunut selkeästi.  Se oli maultaan miellyttävän makuista. Salaatti eri salaattia kuin salaattipöydässä ja sisältää salaatin lisäksi feta-juustoa ja oliiveja. Yhdistelmä on erinomaisen toimiva ja selkeästi kevyempi kuin moni muu vaihtoehto. Tässä ruuassa on kivasti sekä salaattia ja lihaa. Tämän annoksen jälkeen puntari ei näyttänyt seuraavana päivänä + 1 kilo :).Tällä hetkellä paikka taitaa olla Jyväskylän ainoa joka tarjoaa tällaista vaihtoehtoa. Tämän soisi yleistyvän muihinkin kebab-pizzerioihin. Lähetä kommentti, jos tiedät jonkun muun paikan Jyväskylässä joka tarjoilee kebabia salaatilla.

Kahvin saa kahviautomaatista (runsaasti erikoiskahveja tarjolla).

Hintaansa nähden paikka tarjoaa todella erinomaisen ruokailukokemuksen. 


Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola

Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 74/100

Ruoka, ulkonäkö: 73/100
Ruoka, maku: 76/100
Kokonaispisteet: 77/100
Osoite: Kauppakatu 14
Linkki: vain facebookissa oleva ryhmä

3 kommenttia:

 1. Ravintola Ali baba on tarjoillut kyseistä ruokalajia jo jonkin aikaa.
  Muistaakseni siinä on:

  Kebablihaa, tomaattikastike, salaatti, tomaatti, kurkku, sipuli, fetajuusto ja salaattikastike.

  Hinta 7.5e mutta sen harvoinen.

  VastaaPoista
 2. http://salaattikebu.blogspot.com/ - joskus arvostelinkin noita mutta se sitten jäi.

  Vielä ei oo tullu vastaan yhtään paikkaa missä ei olis salaattikebabia :)

  VastaaPoista
 3. "Annat hinnalle 74/100. Mitä ihmettä sää oikein meinaat. Saat 7 eurolla kebab-annoksen,salaatin salaattipöydästä,vettä,ilmaisen kahvin ja tikkarin ja annat 74/100. Pitäiskö kaupan päälle tuoda sylitanssi ja pullo kaljaa. Hinta/laatusuhde on yli 100/100" - tässä kirosanoista poistettu kommentti versio anonyymiltä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)