tiistai 6. joulukuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola-Baari Sebastian: Rancito-pizza

Sebastian Pizzeria Rancito pizza

Jyväskylän Kortepohjassa opiskelija-asuntojen välittömässä läheisyydessä paikallisella ostoskeskuksessa sijaitsee Ravintola-Baari Sebastian. Paikka on tilava ja sisustukseltaan hyvin pubimainen. Sieltä löytyy muun muassa tanssilava, karaokelaitteisto, biljardipöytä ja kookas tv-toistoon tarkoitettu välineistö.  Paikka on pubi mutta sain suosituksen lukijalta joten päätin poiketa tiloissa. Ruokalista on laaja ja käännetty myös englanniksi. Otin ruuakseni pizza Ranciton (kinkku, jauheliha ja salami), joka veden, kahvin ja salaatin kanssa maksoi 6.5 euroa.

Salaattipöytä melko tyypillinen kebab-pizzerian valikoima. Pepperonit olivat napakoita ja maultaan kirpeän erinomaisia. Pizza on tähänmennessä testatuista kuuden euron hintaisista pizzoista Jyväskylän selkeästi suurin. Täytteitä siinä oli kohtuullisesti. Pizzapohja oli hyvä mutta pizzan perusmaku hivenen vaatimaton. Tosin maku selkeästi parempi kuin Kotipizzan ja monen muun ketjupizzan tuotokset. Jauheliha oli maustettua, muut lisukkeet peruspizzeriatasoa.

Kotiinviemisiksi jäi normaalin lounassyömisen jälkeen uskomattomat 650 g pizzaa. Pizzan on siis täytynyt painaa yli kilon!!! Jos olet törmännyt tätä suurempiin pizzoihin Jyvässeudulla, niin kommentoi paikkatiedoilla.
Paikan henkilökunta on hyvin ystävällistä. Iltapäivälehdet voi lukea samalla. Ravintolan tunnelma on hyvin välitön (alkoholitarjoilu).

Lisäksi pizzapassi ja opiskelijoiden 10 % hinnanalennus.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola/pub/karaoke
Viihtyisyys: 60/100 (lounasruokailijan näkökulmasta)
Hinta: 85/100 yksi pizza riittää koko päivän ruuaksi :)
Ruoka, ulkonäkö: 71/100
Ruoka, maku: 70/100
Kokonaispisteet: 70/100
Osoite: Isännäntie 1, Jyväskylä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)