Ruokaresepti: Tomaattinen herkkusienikeitto 2
Toinen versio herkkusienikeitosta. Nyt vuorossa on tomaattisempi ja chilisempi versio. Voit tietenkin säädellä vapaasti keiton tulisuutta laittamalla vain haluamasi määrän mausteita. Tomaattikastikkeena kannattaa käyttää sitä sakeampaa pastatyyppistä kastiketta. Tällä ohjeella ruuan maku on chilinen, makeahko, sakea ja runsas. Keitosta riittää reilusti kahdelle pääruokana ja neljälle alkuruokana.Raaka-aineet
yksi rasia herkkusieniä (250 g)
8 dl vettä
2 dl tomaattikastiketta
1 sipuli
1 punasipuli
3-4 valkosipulikynttä
voita, oliiviöljyä
2 kanaliemikuutio
mausteet: cayennepippuri, sipulijauhe, valkosipulijauhe, hiven suolaa
suuruste: Maizena 1 rlk.
Valmistus
Puhdista ja pilko herkkusienet, puhdista ja pilko sipulit.
Paista herkkusieniä hetki paistinpannulla voin kanssa, lisää sitten sipulit ja paista vähän aikaa.
Lisää kolmen litran kattilan pohjalle reilu loraus oliiviöljyä, sienet, vesi, tomaattikastike, mausteet ja suuruste.
Keitä kaksikymmentä-kolmekymmentä minuuttia keskilämmöllä välillä keittoa sekoittaen.
Tarjoilu
Maku on varsin täyteläinen ja en keksinyt mitä tähän tarvitsisi enään lisätä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)