perjantai 25. toukokuuta 2012

Valion tehtaanmyymälä Jyväskylä


Tehtaanmyymälä Jyväskylä


Valion Jyväskylän meijerissa Laukaantiellä on myös oma tehtaanmyymälä josta saa ostaa monenlaisia Valion kylmähyllytuotteita. Myymälä erottuukin monesta muusta tehtaanmyymälästä sen pitkien kylmähyllyrivien ansiosta. Paikalla on usein erilaisia kuukausittaisia edullisempia tarjoushintoja ja tämän lisäksi tarjolla voi olla päivittäisiä alennuseriä. Paikka voikin olla kotileipurille paikka, jossa voi tehdä hyviä löytöjä edulliseen hintaan.
Pitkä kylmähyllyrivi tervehtii kävijää. Hyllyrivi on vähän ahdas jos paikalla on enemmän kävijöitä.


 Huhtikuun tarjouksena Viola-keittoja.
 Tuotevaihtojogurtteja halpaan hintaan.
Erilaisia juustoja. Käyntikerralla tarjolla oli edullisesti hinnoiteltuja ruokakermoja (muun muassa kolmen juuston kerma)


Osoite:
Laukaantie 9, Jyväskylä.
Auki ma-pe 11-16.30
Reitti etelästä päin tullessa:
Käänny Lohikosken/Laukaantielle viimeisen ylimenevän sillan kohdalla ennen moottoritietä. Myymälä on Valion tiloissa vasemmalla vähän Seppälän hautausmaan jälkeen (muutama kilometri Laukaan tietä).

7 kommenttia:

 1. Onko tuolla minkälainen hintataso verrattuna ruokakauppoihin? :)

  VastaaPoista
 2. Sieltä saattaisi tehdä joskus löytöjä jos pääsisi käymään useamman kerran viikossa. Erityisesti leipurille saattaisi löytyä jotain kivaa. Minulla tuo liike vähän hankalan matkan päässä.

  VastaaPoista
 3. Oi, rakastan tehtaanmyymälöitä! Harmi, että en asu Jyväskylän lähellä.. Toisaalta tässä olisi nyt hyvä syy lähteä retkelle sinne päin! :)

  VastaaPoista
 4. Joo ensin pandan tehtaalla, sitten naissaaren kahvihuoneessa kahvilla, seppälässä on laaja valikoima liikkeitä mm. kirppareita ja lopuksi valion tehtaanmyymälästä päivän tarjoukset :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaaa mennä heti aamusta myymälään jos mielii saada tarjoustuotteita itselle.Itse myöhästyin viimeksi vain 15 minuuttia avaamisajasta ja päivän tuotteet oli menny.Tänään menen heti klo11.

  VastaaPoista
 6. Hei,

  myymälä on Osuuskunta Maitosuomen myymälä ja aukioloajat ovat ma-pe klo 10.00 - 16.30.

  VastaaPoista
 7. Kilpailukykyisiä tarjouksia on aina! Kiitos hyvästä tehtaanmyymälästä Jyväskylässä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)