tiistai 16. elokuuta 2011

Jyväskylä: Flamenco Pizzeria: Iskender

Flamenco pizzeria Iskender

Flamenco Pizzeria sijaitsee Huhtasuolla, lähiökeskuksessa. Ravintolatila on yllättävän avara. Keittiön suunnasta tulvahti vanhan rasvan tuoksua jota onneksi pääsi pakoon istumalla vähän kauemmas. Sisustus on halvahko mutta isot lasi-ikkunat tarjoavat näkymän vilkkaaseen lähiöelämään. Otin ruuakseni Iskenderin, joka veden, salaatin ja kahvin kanssa maksoi 6 euroa.

Salaattipöytä oli vaatimaton sisältäen lähinnä kaalisalaattia ja pepperoneja. Ne olivat liian etikkaisia. Pääruoka tarjoiltiin melko nopeasti. Jogurtti oli vaihteeksi kokkareista versiota. Pieni nokare valkosipulia piristi annosta. Kebabliha ihan syötävää ja maultaan peruslaatuista. Tomaattikastike oli samanlaista. Leipänä oli käytetty tuoretta pitaleipää.
Tarjoilee tarpeellisen ravintolakokemuksen paikallisille mutta lähiön ulkopuolella asuvilla lienee harvemmin asiaa Huhtakeskuksen kaupoille. 10 leiman pizzapassi vakituisille asiakkaille.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 64/100
Hinta: 76/100
Ruoka, ulkonäkö: 74/100
Ruoka, maku: 70/100
Kokonaispisteet: 67/100
Osoite: Nevakatu 1, Huhtakeskus

2 kommenttia:

  1. Tässä paikassa on mielestäni Jyväskylän paras Mexicana pizza. Tulinen kastike, jalapeno, pepperoni ja ananas. Täydellinen! Käy kokeilemassa. Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)