lauantai 20. elokuuta 2011

Trattoria Alferedo: Lasagne Bolognese

Lidlin lasagne

Lidlin tuotemerkkeihin kuuluva Trattoria Alfredon Lasagne Bolognese (jauhelihalasagne) on paistamista vaille valmis raakapakattu lasagne. Paketti melko yksinkertainen ja paljastaa myös runsaasti tuotetta, joka raakana ei ole erityisen houkuttelevan näköistä. Lasagnelevy on melko ohut, joka voisi viitata vähemmän maukkaaseen, kuivahkoon tuotteeseen.


Paistamisen jälkeen tuote näyttää parhaat ominaisuutensa. Lasagnelevyjä ja valkokastiketta on riittävästi mutta maustettua tomaattista jauhelihaa voisi olla hivenen enemmän. Tuote maistuu kuitenkin erinomaiselta. Ohut levy on mukavan kostean kiinteähkö. Tätä huonompaa lasagnea olen saanut usein erilaisista työpaikkaruokaloista paljon kalliimpaan hintaan. Tuote on valmiiksi maustettukin paremmin kuin monen työpaikkaruokalan vastaava tuote. Ruoka on kuitenkin varsin kaloripitoinen, joten sen nauttiminen neljänä annospalana kasviksien kera lienee se kevyempi vaihtoehto, kuin isomman annosmäärän syöminen kerralla.

Lidl tarjoaa paljon erilaisia puolivalmiita ruokavalmisteita, jotka usein ovat vähintäänkin hyvän makuisia. Tämä lasagne on erinomainen sijoitus hyvänmakuista puolivalmistetta etsivälle.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 3
Maku: 5
Hinta: 5
Yhteensä: 4

Koostumus (myfitnespalin mukaan) 1 pakkaus, 1 kg
Kcal 1585
Rasva 76 g
Sokeri 26 g
Valmistuttaja Lidl
Ostopaikka Lidl, Jyväskylä
Hinta 2.99 e (tarjous)
Paino: 1 kg

4 kommenttia:

  1. Tämä on parasta Lidl:iä bissehyllyn jälkeen! Loistava tuote ja hyvä vaihtoehto hinnaltaan ja laadultaan.

    VastaaPoista
  2. Rakastan Trattoria Alfredon lasagnea, se on herkullista!! Paras valmislasagne olen syönyt elämässäni XD

    VastaaPoista
  3. Tälle ei taida riittää 180 asteen paistolämpötila, kait sen pitäs olla 200 että sais sen näköseksi mitä kuvassa. Hyväähän tämä on, terveellistä ei lainkaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)