sunnuntai 7. elokuuta 2011

Jyväskylä: Pick Up kiinalainen ravintola pizzeria: Paistettu nuudeli

Pick up lounas

Jyväskylän Ilmarisenkadulla sijaitsee pieni ravintola joka tarjoilee sekä kiinalaista ruokaa että pizzaa. Paikka on uusinut sisustuksensa, joten ravintola-arviointi on paikallaan.

Keskustaravintolaksi vähän syrjässä mutta kävelymatkan päässä ja kohtuullisen  helposti löydettävissä. Uusittu sisustus on toimivan rauhallinen. Paikkoja ravintolassa on noin kaksikymmentä. Lähes kaikki niistä ovat loosipaikkoja joten oma rauhainen sija löytynee usein. Paikka lounasaikaan ollut ainakin omien kokemusten perusteella melko rauhallinen. Ravintolalla on oma lounaslista, jolloin tietyt annokset (kiinalaistyyppiset) normaalia edullisempia. Otin ruuakseni lounasvaihtoehdon Paistettu nuudeli, joka veden ja jälkiruokakahvin kanssa maksoi 7 e.
Salaatti tarjoiltiin pöytään. Se oli kevyesti maustettua kiinankaalia. Pääruoka saapui melko nopeasti. Tässä annoksessa ei erillistä riisiä. Annos riittävän kokoinen mutta hivenen sotkuisaa syötävää. Maultaan mieto, mielestäni ei yhtään sen tulisempi kuin aikaisemmin testattu Kanaa, bambua ja sieniä. Annoksessa erilaisia ainesosia riittävästi. Paikan soijakastike erinomaista ja itämainen chilikastike ihan syötävää.

Paikka tarjoaa kiinalaistyyppistä ruokaa kohtuuhinnoiteltuna. Paikan sisustus, ravintolanpitäjät, mausteet ja kaikki  muukin viittaa itään. Testaan kenties joskus tulevaisuudessa paikan pizzatarjonnan.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 78/100
Hinta: 78/100
Ruoka, ulkonäkö: 73/100
Ruoka, maku: 71/100
Kokonaispisteet: 71/100
Osoite: Ilmarisenkatu 17
Linkki: http://www.pickupjkl.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)