torstai 18. elokuuta 2011

Jyväskylä: Maxim Pizzeria Ravintola: Isoveli

Maxim pizzeria isoveli-pizza

Jyväskylän Puistokadulla sijaitsee pizzeria Maxim. Paikan sijainti rauhainen mutta se on kuitenkin lähellä Kauppakatua. Ravintola siisti ja mukavasti sisustettu. Rottinkiset korkeaselkäiset tuolit olivat mukavia. Paikan pizzavalikoima mukava ja erikoispizzat melko edullisia. Kebab-annoksien puolella vähemmän valinnanvaraa, vain Kebab lisäkkeineen ja kebab-rulla. Otin ruuakseni hauskasti nimetyn Isoveli-pizzan (big brother 2011 kausikin alkaa kohta), joka veden, kahvin ja salaatin kanssa maksoi 6 euroa.

Salaattivalikoima varsin niukka. Pepperoneja ei tarjolla lainkaan. Samoin maustepuolella oli tarjolla niukkuutta. Pizza tuli pöytään riittävän ripeästi. Se sisälsi kebab-lihaa, pekonia, jauhelihaa ja salamia. Samaa pizzaa saa joissain paikoissa nimella Miesten vegetaria. Pizzan koko melko perustasoa ja täytteiden määrä riittävä. Kebabliha melko tavanomaista. Pizzan pohja oli tässä paikassa erinomaisen hyvää.
Valitettavasti mukaan sattui vain kamerakännykkä ja siinäkin päälle oli jäänyt päälle matalan resoluution laatu, joten kuvan taso ei ole hyvä.

Paikka tarjoilee hyvälaatuisia pizzoja edulliseen hintaan. Erikoispizzoissa saattaisi olla muutama kokeilemisen arvoinen. 10-leiman passi vakituisille kävijöille myös tarjolla.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 74/100
Hinta: 78/100
Ruoka, ulkonäkö: 75/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 73/100 (jokin chilimauste olisi tarpeen, kiitos)
Osoite: Puistokatu 15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)