keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola-Pizzeria Ararat: Iskender

Pizzeria Ararat Iskender

Ravintola-Pizzeria Ararat on Kypärämäen kaupungiossa oleva kebab-pizzeria. Paikka jakaa parkkipaikat läheisen Siwan kanssa ja on hyvin helppo löytää. Ravintolaosa on kaksitilainen. Etuosassa on enemmän ruokailutyyppinen tila ja takaosassa enemmän oleiluun tarkoitettu tila. Vessat hyvin askeettiset. Paikka tarjoilee myös keskiolutta. Ruokailutila sisustukseltaan sitä normaalia lähiöiden kebab-pizzeriatasoa.


Pizzalista on pitkä ja sillä on muutama kiintoisan oloinen nimi. Pizzat on myös hinnoiteltu Jyväskylän melko yleiseen kuuden euron hintaan. Otin ruuakseni Iskenderin, joka veden, salaatin ja kahvin kanssa maksoi 7.5 euroa. 
Salaattipöytä hyvin niukka. Peperonit varsin vaatimattomia ja etikkaisia. Ruokatarjoilu kohtuullisen nopeaa. Annoksen leipäosuus pitaleipää. Liha kohtuullisen makuista mutta tomaattikastiketta oli hyvin niukasti. Samoin jogurttiosuus oli melko pieni ja haudattu annoksen sisään. Annoksen päällä juustoinen kastike, jota oli enemmän.


Tarjoilee Kypärämäen alueelle pizzaa. Myös kotiinvienti. Kymmenen leiman pizzapassi. Paikan pizzat kivasti hinnoiteltu mutta Iskender voisi olla halvempi.


Ravintolatyyppi: Lounas/Ravintola
Viihtyisyys: 63/100
Hinta: 65/100
Ruoka, ulkonäkö: 67/100
Ruoka, maku: 67/100
Kokonaispisteet: 66/100

Osoite: Kypärätie 24, Kypärämäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)