perjantai 1. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Rosief: Iskender

Rosief Iskender


Kebab & Pizzeria Rosief sijaitsee Jyväskylän Kuokkalan liikekeskuksessa. Paikkaan on helppo löytää ja ilmaista parkkitilaa löytyy aina. Pizzeria on sisältä suurempi kuin ulkoapäin uskoisi. Sisustus on melko tyypillinen tämäntyyppiselle ravintolalle. Tästä poikkeuksena siniset hyvän onnen amuletit, joita oli sijoiteltu paikkaan runsaasti. Ravintolaan on saatu mahtumaan melko paljon istumapaikkoja, joista osa rauhaisia loosipaikkoja. Paikka on voittanut Jyväskylän parhaan pizzerian palkinnon pari kertaa (City-lehti). Otin ruuakseni Iskenderin, joka veden ja salaatin kanssa maksoi 6.0 euroa.

Salaattipöytä oli varsin niukka. Tarjolla oli vain kaalisalaattia, makaronia ja jalopenoja. Kaali ja jalopenot olivat molemmat oikein hyviä. Ruoka tuotiin pöytään todella nopeasti ja tarjoiltiin veikeältä kolmiomalliselta lautaselta. Liha maistui siltä tavanomaiselta mitä Jyväskylässä tarjotaan. Tomaattikastike oli keskitasoa hieman parempaa. Jugurtti oli läiskäisty ruuan päälle. Annoksessa ei ollut salaattia mutta toisaalta ei ruokalista sitä lupaillutkaan.

Annos oli sopivan kookas ja maukas. Ruuan viimeistely olisi voinut olla hivenen parempi.


Paikka tarjoaa seitsemän euron hintaan erikoispizzoja, joita täytyy tulla kokeilemaan toiste. Pizzavalikoima oli muutenkin melko laaja ja mielenkiintoinen.


Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 70/100
Hinta: 85/100

Ruoka, ulkonäkö: 69/100
Ruoka, maku: 74/100
Kokonaispisteet: 74/100
Osoite: Polttolinjan alku, kauppakeskuksen vieressä
Linkki: ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)