perjantai 1. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Pizzeria Rosief: Kebabrulla

Rosief Kebabrulla


Kuokkalan liikekeskuksessa sijaitseva kaupungin pizzaravintoloiden listauksessa hyvin sijoittunut Rosief tarjoaa hyvää ruokaa kohtuuhintaan. Lounasaikaan limsalle, kahville, salaatille ja pääruualle tuli hintaa 6 euroa. Valitsin itselleni tällä kertaa Kebabrullan.

Salaattipöytä oli taas vaatimaton mutta kaalisalaatti ja jalapenot olivat oikein hyviä. Kebabrulla on painavin tähän mennessä kohtaamani Jyväskylässä. Kaksi rullaa, jotka molemmat painoivat noin 460 g. Salaatin kanssa siis yli kilon verran syötävää. Jätin toisen rullan suosiolla kotiinviemisiksi. Rullaan oli tungettu miellyttävän paljon myös kasviksia: tomaattia, herneita ja maissia normaalin salaatin lisäksi. Annos oli maistuva, tosin kebablihan maku tuntuu tulevan aina parhaiten esiin Iskenderissä. Kebabliha tässä annoksessa oli vakiohyvää maultaan. Ruuan viimeistely olisi voinut olla hieman parempi. Paikalla on tarjolla vähemmän käytettyä chilimaustetta, jota kannattaa kokeilla.

Plussana voi mainita, että annos on varsin iso ja täyttää varmaan isommankin nälän. Paljon muuta ei päivän aikana jaksa syödäkään tämän lisäksi. Auton saa parhaimmillaan aivan paikan eteen.


Ravintolatyyppi: Lounas/nouto

Viihtyisyys: 70/100
Hinta: 88/100

Ruoka, ulkonäkö: 70/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 76/100
Osoite: Polttolinja 1, lähellä Kuokkalan kauppakeskusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)