maanantai 4. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Pizzeria Arkadia: Iskender

Pizzeria Arkadia IskenderJyväskylän Palokan liikekeskuksessa sijaitseva Pizzeria Arkadia on sisustukseltaan hyvin pelkistetty, enemmän nopeaan lounaaseen ja noutopizzaan tarkoitettu pizzeria. Otin lounasajan tarjouksen mukaisen Iskenderin, joka sisälsi limsan, salaatin, kahvin ja aterian hintaan 6.5 e.

Salaattipöytä oli melko pelkistetty mutta riittävä. Suolakurkut olivat hyviä ja jalapenot erinomaisia. Vihreätä tuoresalaattia oli tarjolla, josta kiitos.

Iskender oli kooltaan jättimäinen (isoin Jyväskylässä syömäni tähän asti). Jogurtti oli laitettu lautasen pohjalle ja koko lautanen täytetty lihalla ja leivällä. Salaatille ei ollut jäänyt tilaa. Liha oli perushyvää kebablihaa. Tomaattikastike maultaan riittävän hyvää. Toisena kastikkeena oli talon tacomajoneesikastike, jota oli vähintäänkin riittävästi. Valitettavasti leipä oli vain normaalia paloiteltua hiivaleipää. Tämä tuntuu olevan paikan vakiokäytäntö, joka on harmi. Pehmeä leipä ei vain ole niin hyvää kuin pita.

Varsin täyttävä annos lounasaikaan. Paikassa on tarjolla mielenkiintoiselta kuullostava Kebabrulla Auralla, jota täytyy joskus maistaa.

Ravintolatyyppi: Lounas/Nouto
Viihtyisyys: 63/100
Hinta: 82/100
Ruoka, ulkonäkö: 76/100
Ruoka, maku: 74/100
Kokonaispisteet: 74/100

Osoite: Koivutie 2, 40270 Palokka
Linkki: http://www.pizzeriaarkadia.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)