lauantai 9. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Rodin pizza & kebab: Iskender

Rodin Pizza & Kebab IskenderJyväskylässä Hannikaisenkadulla lähellä vanhaa juna-asemaa sijaitseva Rodin pizza & Kebab näyttää ulospäin enemmän noutopizzerian tyyliseltä. Ensivaikutelma kuitenkin pettää ja sisältä ravintola on yksinkertaisesti joskin vähän halvasti sisustettu. Seinät ovat puuta ja ruokapaikat enimmäkseen loosityylisiä. Istumapaikkoja noin 20. Otin ruuakseni Iskenderin, joka veden ja salaatin kanssa maksoi 6.5 e.

Salaattipöytä melko niukka, keräsalaattia, jalapenoja ja suolakurkkuja oli onneksi tarjolla. Iskenderin leipäpalat pitatyyppisiä ja tuoreita tosin ne oli hivenen liian suuriksi leikattuja. Jogurtti oli laitettu pohjalle. Se oli maultaan erinomaista, parempaa kuin monessa muussa paikassa. Kebabliha oli perushyvää mutta tosin normaalia pippurisempaa (plus). Lihaa oli silmämääräisesti arvioiden hivenen vähemmän kuin monessa muussa Jyväskylän paikassa mutta kuitenkin riittävästi. Tomaattikastiketta olisi voinut olla enemmänkin. Se oli maultaan hyvää.

Ruoka täytti vatsan. Perushyvä Iskender Jyväskylän normaalihintaan. Voisin käydä toistekin paikassa. Normaalipizzat maksavat 5.5 e. Ravintola on mukana Pizza Onlinen listalla.

Ravintolatyyppi: Lounas/nouto

Viihtyisyys: 73/100
Hinta: 74/100
Ruoka, ulkonäkö: 73/100
Ruoka, maku: 73/100
Kokonaispisteet: 73/100

Osoite: Hannikaisenkatu 29

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)