torstai 7. huhtikuuta 2011

Lidl: Marvest-kebablastu

Marvest Kebablastu Marvest-kebablastut 400 g on pakattu yksinkertaisen tyylikkääseen pahvipakettiin. Informaatiota pakkauksessa on tarpeeksi ja Lidl-tyyliin useilla eri kielillä tarjottuna. Pakastepussia avattaessa jo tuoksusta huomaa että ruoka ei ole halpaa sikanautaa. Tuoksu on miellyttävän mausteinen. Lastut ovat pienehköjä mutta eivät aivan hiutaleenohuita.

Lihaa paistetaan viisi minuuttia pannulla. Valmiin tuotteen ulkonäkö on miellyttävä ja ruokahalua herättävä. Lihan rasvapitoisuus estää tehokkaasti kuivumista. Tuoksu miellyttävä mutta hento. Maku on miellyttävä, lihaisa ja jonkin verran aromaattinen. Tuotteen maku tulee esiin tosin paremmin kylmänä. Tuoksu on voimakkaampi ja herkullisempi. Mausteet kuten paprika, suola ja grillimauste erottuvat selkeämmin ja antavat runsaamman makuelämyksen. Tuote ei tule kovan liuskemaiseksi ja kuivaksi kylmänäkään.

Tuote tarjoaa kohtuullisen hyvän liharuokakokemuksen yksinkertaista reseptiä etsivälle kotikokille. Tästä on helppo valmistaa ruokaa oman maun mukaan.

Koostumus:
Naudanliha 93 %, sipuli 4%
100 g rasvaa 15 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6.1 g
Suola 1.3 %
400g, esipaistettu pakaste
Hinta: 2.99 e
Ostopaikka: Lidl, Keljo'
Hinta 2.29 e

2 kommenttia:

  1. Hyvää on.
    Harmi vaan ettei paketissa lue mistä liha on kotosin.

    VastaaPoista
  2. Niin hyvä ettei sanotuksi saa.. njam..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)