lauantai 2. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Kebab House: Iskender

Kebab House: IskenderTapkiran Kebab House sijaitsee Kauppakatulla kirkkopuiston lähellä. Ravintola on melko iso pizzeriaksi ja keskitasoa paremmin ja ansiokkaammin sisustettu. Pöydät ovat pääosin viihtyisiä loosipöytiä, joissa ruokailijan oma ruokarauha säilyy. Tällä kertaa otin ruuakseni Iskenderin, joka salaatin, veden, kahvin kanssa maksoi 7 euroa. Kaupan päälle vielä tuore iltalehti luettavaksi. Paikka oli jostain syystä aivan tyhjä, joten ruokarauha oli rikkoontumaton.

Salaattipöytä on tyypillistä pizzeriaa parempi. Kaalisalaatti on edelleen Jyväskylän parasta. Jalapenot olivat tänään erityisen raikkaita ja maistuvia.

Annos tuotiin pöytään jo ennenkuin olin ehtinyt syödä salaattiakaan loppuun. Taustalla soiva tuttu lihanleikkauksen rouske todisti että liha ei ainakaan tullut mikron kautta. Liha maistui normaalilta hyvältä kebablihalta. Annos oli melko kookas ja leipää ei ollut kätketty liikaa lihan alle. Leipä oli samalla tuoretta ja hyvää. Aterian muotoilu ja ainesosasten asettelu oli tarpeeksi tyylikäs. Jogurttia ja salaattia oli sopivasti.

Tätä annosta on tullut syötyä tässä paikassa aikaisemminkin ja hyvää annosta tuntuu aina hivenen pilaavan tomaattikastike. Tällä kertaa siinä oli häivähdys tölkkimakua. Kastikevaihtoehtoja on tosin tarjolla.

Automaatista sai valita erityyppisiä erikoiskahveja makunsa mukaan jälkiruuaksi.

Tomaattikastiketta parantamalla annoksen maku paranisi vielä. Tosin tälläkin saa rahalleen vastinetta ihan mukavasti.

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 80/100
Ruoka, ulkonäkö: 80/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 75/100

Osoite: Kauppakatu 14, 40100 Jyväskylä
Linkki: https://www.facebook.com/pages/Kebab-House/105558305661

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)