maanantai 11. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Tapkiran Kebab House: Kebab, Pizza -kootut arviot

Tapkiran Kebab House Pizza & Kebab

Jyväskylän Tapkiran Kebab Housen arvioita tuli lopulta seitsemän. Julkaisen osan niistä nyt samassa, selaamisen helpottamiseksi.

Kebab House

Jyväskylässä Kauppakatu 14:ssa sijaitsee Tapkiran Kebab House. Se on pizzeria-tyyppinen ja varsin tilava ravintola. Tila on toiminut erilaisina ravintolatiloina ja ravintoloina jo yli 20 vuotta. Sisustukseltaan ravintola on varsin tyylikäs verrattuna tämäntyyppisiin paikkoihin yleensä Jyväskylässä. Seinämateriaalien valinta oli varsin onnistunut ja näyttävä. Suurin osa paikoista on loosi-tyyppisiä, joten omaa ruokarauhaa riittää. Vessa oli siisti.

Otin tällä kertaa ruuakseni Kebab House -pizzan. Kuuden euron hintaan kuului lisäksi salaatti, vesi ja kahvi. Pizza sisälsi neljä täytettä: Peperoni, kinkku, salami ja pekoni, joten se oli varsinkin miehiseen makuun sopiva. Täytteitä oli mukavasti ja annos oli hyvän kokoinen. Pizzapohja oli maukas. Jauheliha oli maustettu pannulla. Kotiinviemisiksi jäi 420 g pizzaa.

Salaattipaikkana tämä on melko hyvä. Kaalisalaatti oli erittäin maukasta, mielestäni parasta Jyväskylässä. Porkkanaraaste oli hyvää ja tarpeeksi tuoretta. Jalapenot olivat pieniä ja napakoita. Niiden maku oli varsin hyvä.

Kahviautomaatista saattoi valita useiden erilaisten kahvimakujen välillä. Tämä on parempi idea kuin tarjota asiakkaille kaksi tuntia omissa liemissään kiehunutta pannunpohjaa.Jyväskylän ulkopuoliselle tämä on helppo löytää ja tarjoaa varman miellyttävän ruokailukokemuksen.


Ravintolatyyppi: Ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 82/100

Ruoka, ulkonäkö: 78/100
Ruoka, maku: 78/100
Kokonaispisteet: 78/100
Osoite: Kauppakatu 7, 40100 Jyväskylä

Herkku

Kauppakadun Kebab House Tapkiran sijaitsee mukavasti keskellä kaupunkia kaupunkikierroksen varrella. Tällä kertaa otin ruuakseni Herkku-pizzan. Hintaa ruualle (vesi, kahvi, salaatti, pizza) tuli 6 euroa.

Salaattipöytä on Jyväskylän pizzerioiden parhaimmistoa ja valikoima miellyttävän laaja. Kaalisalaatti oli jälleen erinomaista laadultaan. Porkkanaraaste maistuvaa, suolakurkut paremman puoleisia ja jalopenot laadukkaan tuhteja.

Pizza tuli pöytään liiankin nopeasti kesken salaatinsyönnin. Annos oli reilun kokoinen. Se sisälsi salamia, kinkkua, tonnikalaa ja sipulia. Tonnikala ei ollut mitään halpapurkin murua vaan yllättävän hyvää. Sipuli oli punasipulia joka sopii maultaan hyvin pizzaan, tosin harvoin sitä siinä käytetään. Kotiinviemisiksi jäi 450 g pizzaa.

Kahvin saa kahviautomaatista ja paljon erikoiskahveja tarjolla.

Hintaansa nähden paikka tarjoaa todella erinomaisen ruokailukokemuksen. Kamera jäi kotiin, joten vain verbaalinen ylistys. Annos olisi ollut kuvaamisen arvoinen.


Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola

Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 88/100

Ruoka, ulkonäkö: 80/100
Ruoka, maku: 80/100
Kokonaispisteet: 80/100
Osoite: Kauppakatu 7, 40100 Jyväskylä


Saido

Rauhallinen lauantaiaamu vei minut jälleen Kauppakadun Tapkiran Kebab Houseen (tammi 2011). Paikka oli täysin tyhjä tullessani paikalle, vaikka ruoka on yleensä paikallisten pizzerioiden parhaimmistoon kuuluvaa. Ruokalistalla on kaikenlaisia hivenen kalliimpia erikoisuuksia, joita ei kaikista pizzerioista täälläpäin saa. Otin kuitenkin ruuakseni pizza Saidon, joka sisältää salamia, tonnikalaa, aurajuustoa ja valkosipulia. Uusin IltaSanomat työnnettiin käteeni pyytämättä. Varsin hyvää palvelua sanoisin. Ruualle, juomille (vesi, kahvi) ja rauhalliselle syömiskokemukselle tuli hintaa kuusi euroa.

Salaattivalikoima oli jälleen pizzerioiden parhaimmistoa. Kaalisalaatti on uskomattoman hyvää, parasta mitä on saatavilla Jyväskylässä.Pizza oli maukas, keskitasoa parempi. Tonnikala ei ollut halvinta lajissaan vaan ihan hyvää. Valkosipuli lisättiin ruuan pintaan paistamisen jälkeen, joka on se parempi vaihtoehto. Pizza oli kookas ja täytteitä riittävästi.


Kahvia sai jälleen valikoida itse kahviautomaatista. Saatavilla on paljon erilaisia erikoiskahveja. Kotiinviemisiksi jäi 400 g hyvää pizzaa.


Ravintolatyyppi: Ravintola
Viihtyisyys: 80/100
Hinta: 82/100

Ruoka, ulkonäkö: 79/100
Ruoka, maku: 79/100
Kokonaispisteet: 79/100


Osoite: Kauppakatu 7, 40100 Jyväskylä
Linkki: https://www.facebook.com/pages/Kebab-House/105558305661

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)